Ώσπου να 'ρθει το αύριο
zoom in
15.28€ -11% 13.60€

Είναι μια τρυφερή ιστορία αγάπης κάπως ιδεαλιστική, αλλά συμβαίνει συχνά. Είναι η ιστορία μιας αξιόλογης γυναίκας που περνάει μύρια όσα και στο τέλος δικαιώνεται. Μιλάει για γεγονότα από την Κατοχή, για αληθινή αγάπη και φιλία και το πιο σημαντικό παρουσιάζει τρεις γενιές αγαπημένες. Μητέρας, κόρης και εγγονής.
Είναι ιδεαλιστική ιστορία και οι ήρωες εξιδανικευμένοι γιατί είναι ιστορία άλλης εποχής. Πολλές γυναίκες θα αναγνωρίσουν πολλά πράγματα από τη δική τους ιστορία, από τη δική τους ζωή.
Ένα καθαρά αστικό ερωτικό μυθιστόρημα. Ο αιώνιος αποτυχημένος γάμος, ο μεγάλος έρωτας, η εσωτερική σύγκρουση, και τέλος η ευτυχία σε μια οικογένεια. Μητέρα και κόρη άψογοι χαρακτήρες μυθοπλαστικά. Ύφος τρυφερό, διακριτικό. Τα περιγραφικά μέρη δεν είναι περιγραφή για την περιγραφή, αλλά επεμβαίνουν σε κρίσιμα σημεία της πλοκής δίνοντας ανάσα, προωθώντας την.

Δήμητρα Ζωγράφου (Συγγραφέας)

Η Δήμητρα Ζωγράφου γεννήθηκε στη Θήβα της Βοιωτίας στις 15 Μάρτη 1933. Τελείωσε το Γυμνάσιο εκεί και ήρθε στην Αθήνα το 1962 όπου εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Είναι συνταξιούχος και ασχολείται με το γράψιμο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο παντρεμένο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
384
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.466 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση