zoom in
8.34€ -11% 7.42€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:


  • Έτος κυκλοφορίας


  • Εκδότης


"In the middle of a desert `somewhere south of nowhere', to a forlorn house made of metal and clapboard, a secret war adviser has gone in search of space and time. Richard Elster, seventy-three, was a scholar - an outsider - when he was called to a meeting with government war planners. For two years he tried to make intellectual sense of the troop deployments, counterinsurgency, orders for rendition. He was to map the reality these men were trying to create. At the end of his service, Elster retreats to the desert, where he is joined by a young filmmaker intent on documenting his experience. Jim Finley wants to make a one-take film, Elster its single character - `Just a man against a wall.' The two men sit on the deck, drinking and talking. Finley makes the case for his film. Weeks go by. And then Elster's daughter Jessie visits - an `otherworldly' woman from New York - who dramatically alters the dynamic of the story. When a devastating event follows, all the men's talk, the accumulated meaning of conversation and isolation, is thrown into question. What is left is loss, fierce and incomprehensible. Point Omega is a deeply unnerving and brilliant work from one of our greatest living writers. `DeLillo is one of the greatest living American writers' Scotland on Sunday"
Don DeLillo

Don DeLillo (Συγγραφέας)

Ο Ντον ΝτεΛίλλο, από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς παγκοσμίως, γεννήθηκε το 1936 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Έχει εκδώσει συνολικά δεκαέξι μυθιστορήματα και έναν τόμο με διηγήματα. Εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Americana", το 1971 και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το μυθιστόρημα "Λευκός θόρυβος" που τιμήθηκε το 1985 με το αμερικανικό National Book Award. Τα έργα του έχουν τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία. Το "Ζυγός" βραβεύτηκε το 1989 με το Irish Times International Fiction Prize, το "Μάο ΙΙ" το 1992 με το PEN/Faulkner Award και ο "Υπόγειος κόσμος" απέσπασε το 2000 το William Dean Howells Medal της Αμερικανικής Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών που απονέμεται κάθε πέντε χρόνια στο κορυφαίο μυθιστόρημα της πενταετίας. Ο ΝτεΛίλλο είναι ο πρώτος Αμερικανός που τιμήθηκε το 1999 με το Jerusalem Prize για το σύνολο του έργου του, για το οποίο επίσης βραβεύτηκε το 2010 με το PEN/Saul Bellow Prize, το 2013 από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου με το Library of Congress Prize for American Fiction και το 2014 με το Norman Mailer Prize. Το 2015 τιμήθηκε με το National Book Awards Medal for Distinguished Contribution to American Letters για την εξέχουσα προσφορά του στα αμερικανικά γράμματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

0.25 κιλά


Γράψε μια αξιολόγηση