Όλη η αλήθεια για τις έφηβες 2
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όλη η αλήθεια για τις έφηβες 2

Ειδικοί απαντούν σε ερωτήματα γονέων

Alice Rubenstein

Karen Zager

8.70€ -20% 6.96€

Η εφηβεία είναι σίγουρα η πιο δύσκολη ηλικία για τα κορίτσια. Το σώμα αλλάζει, ολόκληρος ο κόσμος ανατρέπεται από την ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας και χιλιάδες ερωτήματα γεννιούνται μέσα στο μυαλό. Ποια είναι η θέση του γονιού σε αυτή τη νέα κατάσταση. Ποιος είναι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε όλες αυτές τις απορίες; Ποιος μπορεί να δώσει μια σαφή και επιστημονική απάντηση στα επαναστατημένα μυαλά και σώματα των έφηβων κοριτσιών. Σε αυτό το σημείο η θέση κάθε γονιού είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πως πρέπει να συμπεριφερθεί ο πατέρας και η μητέρα μπροστά στις αντιδράσεις της έφηβης κόρης; Θα μπορέσουν να ισορροπήσουν τα πράγματα και να ξαναφέρουν πίσω στην οικογένεια τη γαλήνη; Αυτό το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο συμπεριφοράς του κάθε γονιού προς τα κορίτσια της εφηβείας. Ακόμα αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα που καθημερινά αντιμετωπίζουν κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία.

Μελανία Κάκουρου (Μεταφραστής)


Alice Rubenstein (Συγγραφέας)

Η Alice Rubenstein, εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος στη Νέα Υόρκη. Είναι ιδρύτρια και συνεργάτιδα του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Μονρόε. Είναι κύρια σύμβουλος του τμήματος παροχής ιατρικής φροντίδας στους εφήβους του υπουργείου Υγείας των Η.Π.Α και μια από τις πιο αναγνωρισμένες και δραστήριες ψυχολόγους της Αμερικής
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Karen Zager (Συγγραφέας)

Η Karen Zager, PhD, εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος στη Νέα Υόρκη και έχει ειδικευτεί σε θέματα σχετικά με την εφηβεία, την ανατροφή των παιδιών και τις σχέσεις. Έχει τιμηθεί με την προεδρική εύφημο μνεία και το βραβείο Διακεκριμένου Ψυχολόγου της Χρονιάς της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
214
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.294 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση