Οι τέσσερις συμφωνίες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι τέσσερις συμφωνίες

Το εγχειρίδιο

Janet Mills

Miguel Ruiz

"Οι τέσσερις συμφωνίες" ήταν η εισαγωγή σε έναν απλό αλλά αποτελεσματικό κώδικα συμπεριφοράς για την κατάκτηση της προσωπικής ελευθερίας και της αληθινής ευτυχίας. "Οι τέσσερις συμφωνίες - Το εγχειρίδιο" εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στη διαδικασία ανάκλησης της συνείδησης και της σοφίας του αυθεντικού μας εαυτού.

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Janet Mills (Συγγραφέας)

Η Janet Mills είναι συγγραφέας των βιβλίων "The power of woman" και "Free of dieting forever". Σκοπός της ζωής της είναι να εμπνέει τους άλλους να απολαμβάνουν τη ζωή που ονειρεύονται.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Miguel Ruiz

Miguel Ruiz (Συγγραφέας)

Ο Ντον Μιγκέλ Ρουίζ γεννήθηκε σε μία αγροτική περιοχή του Μεξικού. Η μητέρα του ήταν θεραπεύτρια και ο παππούς του σαμάνος, με μακρά παράδοση στην πανάρχαια γνώση των Τολτέκων. Ο ίδιος σπούδασε ιατρική στην Πόλη του Μεξικού και εργάστηκε ως νευροχειρουργός για αρκετά χρόνια, ώσπου ένα σχεδόν μοιραίο αυτοκινητικό δυστύχημα άλλαξε την κατεύθυνση της ζωής του. Εγκατέλειψε την ιατρική και επέστρεψε στο πλευρό της μητέρας του για να μυηθεί στην προγονική σοφία. Στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα σε έναν σαμάνο, ανακαλύπτοντας το δικό του μονοπάτι προς την επίγνωση. Συνδυάζοντας τη Γνώση των Τολτέκων με την επιστημονική οπτική και την πρακτική κοινή λογική, ο Ρουίζ δημιούργησε μια καινούρια φιλοσοφία γι’ αυτούς που αναζητούν την αλήθεια και την προσωπική αυθεντικότητα. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει να μοιράζεται τη γνώση αυτή κάνοντας διαλέξεις σε όλον τον κόσμο. Τα βιβλία του, με πιο γνωστό το διεθνές best seller Οι Τέσσερις Συμφωνίες, έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
191
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.314 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση