Οι μεγάλοι επιστήμονες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι μεγάλοι επιστήμονες

Pete Moore

Mark Frary

17.90€ -45% 9.85€

Κατανοήστε με βεβαιότητα της Αρχή της Αβεβαιότητας, μάθετε την Κβαντική Θεωρία από την σκοπιά της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας, και βελτιώστε τις γνώσεις σας σε οτιδήποτε σχετίζεται από την Μεγάλη Έκρηξη έως και την Διπλή Έλικα.

Βάζουμε στο μικροσκόπιο πενήντα ρηξικέλευθες ανακαλύψεις της Αστρονομίας, της Φυσικής, της Ανατομίας και της Χημείας, και αναλύουμε την καθεμιά σε λιγότερες από 500 λέξεις. Τα μεγαλύτερα μυαλά της ιστορίας, όπως ο Γαλιλαίος, ο Νεύτων, ο Δαρβίνος και ο Αϊνστάιν, ζωντανεύουν μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου

Pete Moore (Συγγραφέας)

Ο δρ. Peter Moore BBc, PhD είναι επισκέπτης καθηγητής στο Κολλέγιο Τρίνιτι του Μπρίστολ. Ως δημοσιογράφος και συγγραφέας έχει γράψει για την "The Guardian", το "New Scientist", το "The Lancet", το "British Medical Journal" και το "BioMedNet.com". Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη επηρεάζει την κοινωνία και συχνά εξετάζει τις επιρροές της επιστήμης πάνω στις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είναι πρόεδρος του "Medical Journalist΄s Association" και μέλος της Βρετανικής Κοινωνίας Επιστημονικών Συγγραφέων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Mark Frary (Συγγραφέας)

Ο Μαρκ Φράρυ είναι συγγραφέας μαθηματικών και επιστημονικών βιβλίων. Άρθρα του δημοσιεύονται συχνά στην εφημερίδα London Times, καθώς και σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά. Έχει γράψει πολλά βιβλία, ανάμεσα τους "How to get a Sofa Around a Corner" και "Freaky Science".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελευθερία Ματζώρου (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
128
Διαστάσεις:
18x13
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση