Οι Φαραώ Ακενατόν και Τουταγχαμών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι Φαραώ Ακενατόν και Τουταγχαμών

Με συμπληρωματική και επεξηγηματική ύλη

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

18.00€ -10% 16.20€

Είναι το ένατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Είναι η άλλη πλευρά της Ελληνοαιγυπτιακής μύησης. Ο αναγνώστης έπρεπε να συμμεθέξει στο σύστημα της Αιγυπτιακής μύησης μια και υπάγεται στο ίδιο κύκλωμα της Εσωτερικής Αλήθειας.
Ο μέγας Μύστης Φαραώ Ακενατόν ίδρυσε για πρώτη φορά στον κόσμο, την ανοιχτή θρησκεία του Ενός Θεού, του Φωτεινού Ατόν. Ένας μυστικισμός αιφνίδια παρουσιάστηκε γύρω στα 1500 π.Χ. και δόνησε τους λίγους που γνώριζαν σε τι αντιστοιχούσε. Αυτός ο περίεργος Φαραώ ενώθηκε μαζί με την ίδια Πρωταρχική Μονάδα και μας αποκάλυψε την υψηλή Αλήθεια της Μοναδοΰπαρξης.
Οι μυήσεις της τότε εποχής, στην Ηλιούπολη, στις Θήβες και στη Μέμφιδα, έδωσαν τους μύστες τους δικούς μας, που μυήθηκαν εκεί, από τον αλησμόνητο Ορφέα, ως τον ευλογημένο Θείο Πυθαγόρα. Ο Μονοθεϊσμός του Μωυσή διδάχτηκε εκεί, για νʼ αποβεί αργότερα ο εβραϊκός Ιεχωβά και του προφήτη Μωάμεθ του δοξασμένου του Αλλάχ.
Η Αιγυπτιακή Μύηση προέρχεται από παλιούς πολιτισμούς (Δράβιδες), που φέρνουν μέσα τους το σπέρμα της αληθινής Πνευματικότητας. Το βιβλίο τούτο θα σας προετοιμάσει για την μεγάλη μύηση της διάδοχης ελληνιστικής μύησης.
Παρέχεται επίσης και μέθοδος εκμάθησης της ιερογλυφικής γραφής για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν ιδίοις όμμασι στα νόηματα και στις έννοιες που οι χιλιετηρίδες διέσωσαν ως σήμερα.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
311
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.655 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση