Οι απόγονοι των Σανάρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι απόγονοι των Σανάρα

Terry Brooks

Τρεις αιώνες έχουν περάσει στις Τέσσερις Περιοχές. Η Ομοσπονδία ελέγχει πλέον ολοκληρωτικά τις εκτάσεις νότια του Κάλαχορν. Τα ξωτικά έχουν μυστηριωδώς χαθεί από προσώπου γης, ενώ οι νάνοι που κατοικούν στις Ανατολικές Περιοχές εξοντώνονται συστηματικά.
Ο Παρ Όμσφορντ, απόγονος του θρυλικού οίκου των Σανάρα, είναι προικισμένος με το χάρισμα της μαγείας, μια δύναμη που σε άλλες εποχές είχε καταφέρει να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή. Τις νύχτες του στοιχειώνουν αλλόκοτα όνειρα, ολοζώντανα οράματα στα οποία ο νεκρός πια δρυΐδης Άλανον τον καλεί στο Κέρας του Άδη. Εκεί ο νεαρός Όμσφορντ θα μάθει τους πραγματικούς σκοπούς των Σάντοεν, των σκοτεινών πλασμάτων που λυμαίνονται τις Τέσσερις Περιοχές, και θα κληθεί να αναζητήσει το Σπαθί των Σανάρα, το μοναδικό όπλο που μπορεί να εμποδίσει την εξάπλωσή τους.
Με αυτό το βιβλίο ξεκινά η νέα συναρπαστική σειρά "Η Κληρονομιά των Σανάρα", που αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικής τριλογίας η οποία έχει αναδειχθεί σε μια από τις δημοφιλέστερες ιστορίες όλων των εποχών.

Terry Brooks

Terry Brooks (Συγγραφέας)

Ο Terry Brooks ξεκίνησε να γράφει ήδη από τα σχολικά χρόνια του. Άσκησε τη δικηγορία για πολλά χρόνια, αλλά σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Ζει με τη σύζυγό του Judine στη Χαβάη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φωκίων Χαροκόπος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
460
Διαστάσεις:
23χ14
Βάρος:
0.619 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση