Οι άντρες που φοβούνται να αγαπήσουν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι άντρες που φοβούνται να αγαπήσουν

Όταν εκείνος φεύγει και εκείνη αναρωτιέται γιατί

Steven Carter

Julia Sokol

"Γιατί σταμάτησε να τηλεφωνεί;" "Γιατί άλλαξε απότομα συμπεριφορά;" "Γιατί εξαφανίστηκε χωρίς μια εξήγηση:" Η ιστορία είναι γνωστή και αποτελεί το δακρύβρεχτο σενάριο της δικής σας ερωτικής ζωής. Σας φλέρταρε, σας έκανε να πιστέψετε ότι είναι ο κατάλληλος για σας άντρας, έκανε τα πάντα να σας κρατήσει, ήταν τρυφερός και περιποιητικός, και ενώ το μόνο που ήθελε ήταν να είστε μαζί... σας άφησε στα κρύα του λουτρού: στο πρώτο ραντεβού περάσατε καταπληκτικά αλλά δεν ξανατηλεφώνησε είχατε μια υπέροχη ερωτική σχέση ώσπου εξαφανίστηκε· τον παντρευτήκατε για να διαπιστώσετε ότι μετά το γάμο άλλαξε απότομα συμπεριφορά. Γιατί η δέσμευση τρομάζει τους άντρες; Γιατί πολλοί άντρες πανικοβάλλονται μόλις διαπιστώσουν ότι βρήκαν αυτό που ζητούσαν σε μια σχέση; Το πρακτικό αυτό βιβλίο θα σας βοηθήσει: - να αναγνωρίσετε τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά ενός δεσμοφοβικού άντρα - να κατανοήσετε το βαθμό της φοβίας του, καθώς και την προθυμία του να αλλάξει - να συνειδητοποιήσετε το δικό σας ρόλο στην κατάσταση - να αποφύγετε το άγχος, το αίσθημα της ενοχής και της κατάθλιψης.

Ματθαίος Βελούδος (Μεταφραστής)


Steven Carter (Συγγραφέας)

O Steven Carter, από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων, έχει συγγράψει με την Julia Sokol αρκετά βιβλία που αφορούν προβλήματα στις σχέσεις και, ειδικότερα, το φόβο της δέσμευσης. Εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, δίνουν διαλέξεις και οργανώνουν σεμινάρια σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Έχουν κυκλοφορήσει τα εξής βιβλία: "He΄s scared, she΄s scared" ("Εκείνος φοβάται, εκείνη φοβάται"), "What smart women know" ("Αυτό που ξέρουν οι έξυπνες γυναίκες"), "Men like women who like themeselves" ("Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση"), "Getting to commitment" ("Αποφασίζοντας τη δέσμευση").
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Julia Sokol (Συγγραφέας)

Η Τζούλια Σόκολ μαζί με τον Στήβεν Κάρτερ είναι πετυχημένοι συγγραφείς των βιβλίων "Άντρες που δεν μπορούν να αγαπήσουν". "Τι γνωρίζουν οι έξυπνες γυναίκες" και "Αυτός φοβάται, αυτή φοβάται". Η Τζούλια Σόκολ ζει στη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
311
Διαστάσεις:
23χ15
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση