Οι αξιοδιήγητοι καιροί το Μοναχικού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι αξιοδιήγητοι καιροί το Μοναχικού

Μιχάλης Ν. Αντωνόπουλος

10.00€ -11% 8.90€

Οι έσχατοι!

Λησμονημένοι απ’ αυτούς των οποίων τις ιδέες με τόσο πάθος υπηρετούσαν, όχι όμως και απ’ τον αδυσώπητο εχθρό.

Ήταν θέμα χρόνου το πότε οι εκδικητικοί άλλοι θα ξεπροβάλουν απ΄ τα σκοτάδια των ετών φωτός, αποφασισμένοι να τελειώνουν μια και καλή μ΄ αυτούς, τους τελευταίους πιστούς ενός καθεστώτος που ψυχορραγούσε.

 Λοιπόν, ας δοκιμάσουμε να επιβιβαστούμε στον ‘‘Μοναχικό’’ και να συντροφέψουμε το θερμοκέφαλο πλήρωμά του στην τελευταία του αποστολή εκεί, σε κάποια αχαρτογράφητη γωνιά του ανεξερεύνητου Γαλαξία.

Ίσως δια του -νοερού χωρίς  αμφιβολία- διαστρικού αυτού μας ταξιδιού, πετύχουμε να προσεγγίσουμε το γιατί της παράλογης -σε πρώτη ματιά- εθελοθυσίας του ‘‘Μοναχικού’’ και όσων τον επάνδρωναν

Μιχάλης Ν. Αντωνόπουλος

Μιχάλης Ν. Αντωνόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική, Αστροφυσική και Μετεωρολογία στα Πανεπιστήμια Αθήνας και Ρώμης. Εξάσκησε το επάγγελμα του καθηγητή Φυσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου και την τελευταία δωδεκαετία της διδασκαλικής του σταδιοδρομίας απέκτησε διαδοχικά τους τίτλους Γυμνασιάρχη και Λυκειάρχη. Παράλληλα ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται, με τη συγγραφή έργων του είδους Επιστημονική Μυθιστορία, Χωροχρόνος και Όπερα του Διαστήματος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
100
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.15 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση