Οι Αγίες των Ρομανώφ
zoom in

Είναι η συγκινητική ιστορία δύο αδελφών, της Ελισάβετ, μεγάλης δούκισσας της Ρωσίας και της Αλεξάνδρας, τσαρίνας και αυτοκράτειρας πασών των Ρωσιών.

Πρωταγωνίστησαν στην τελευταία πράξη του δράματος της δυναστείας των Ρομανώφ, ζώντας στιγμές δόξας, ταπείνωσης και εξευτελισμών.

Ο βίος τους υπήρξε παράλληλος, η θεοσέβειά τους απαράμιλλη, η πίστη τους ακλόνητη και το τέλος τους τραγικό.

Τόνις Breidel - Χατζηδημητρίου

Τόνις Breidel - Χατζηδημητρίου (Συγγραφέας)

Ο Τόνις Χατζηδημητρίου Breidel γεννήθηκε το 1964. Σπούδασε, Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στην Αυστρία, Ισπανία, Αγγλία και Η.Π.Α. και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Χρημάτισε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και ειδικός συνεργάτης Διεθνών Σχέσεων και Πρωτοκόλλου στην Πολιτική Ακαδημία Βιέννης. Είναι σύμβουλος επί θεμάτων εκπαίδευσης και πολιτισμού σε διεθνείς οργανισμούς. Είναι ιδρυτής του Κέντρου Μεσαιωνολογίας και μέλος της Ισπανικής Ακαδημίας Εραλδικών και Γενεαλογικών Επιστημών. Ανάμεσα στις τιμητικές διακρίσεις που του έχει λάβει, ξεχωριστή θέση κατέχουν η αναγόρευση του στο οφίκιο του Σταυροφόρου του Παναγίου Τάφου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και η απονομή του παρασήμου του μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής της αυτοκρατορικής δυναστείας της Αιθιοπίας. Είναι κάτοχος του οικογενειακού τίτλου του Βαρώνου Breidel.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
525
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.875 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

καταπληκτικο.σε κανει να νομιζεις οτι βρισκεσαι…

★ ★ ★ ★ ★

καταπληκτικο.σε κανει να νομιζεις οτι βρισκεσαι στην ρωσια των τσαρων

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 19/12/2009)