Οι 12 μήνες του χρόνου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι 12 μήνες του χρόνου

Παραμύθια, έθιμα, γιορτές

Άννα Λαουτάρη - Γκριτζάλα

Το βιβλίο "Οι δώδεκα μήνες του χρόνου" δίνει την ευκαιρία στα παιδιά των 5 έως 9 χρονών να γνωρίσουν μέσα απ΄ αυτούς τις γιορτές και τα έθιμα της λαογραφίας μας, καθώς και τις αγροτικές - κτηνοτροφικές εργασίες της ζωής της υπαίθρου.
Επίσης, τα παραμύθια των δώδεκα μηνών θα κρατήσουν στα παιδιά ευχάριστη παιδική λογοτεχνική συντροφιά, καθώς μπορούν να παίζουν τα παραμύθια με μουσική, κίνηση, δραματοποίηση, και παντομίμα.

Άννα Λαουτάρη - Γκριτζάλα (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. · Παιδαγωγός Αισθητικής Αγωγής και Παιχνιδοτόπων. · Συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας. · Μουσικοσυνθέτης παιδικών τραγουδιών. · Ερασιτέχνης Ζωγράφος και Κεραμίστρια. · Παραγωγός, οργανώτρια και παρουσιάστρια κρατικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παιδικών εκπομπών (πρώην). · Ιδρύτρια και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Πνευματικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης του Παιδιού. · Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Κέντρου Διεθνούς Παιδικής Εκθέσεως Ζωγραφικής στην Ελλάδα. · Εμπνεύστρια της Διεθνούς Παιδικής Σημαίας της Ειρήνης των Λαών. Ολόκληρο το παιδαγωγικό της έργο είναι αφιερωμένο στην Αγάπη και στην Ειρήνη των παιδιών. Στις 30 Δεκεμβρίου 1994 η Άννα Λαουτάρη-Γκριτζάλα βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την έρευνα και τη Διεθνή Έκθεση Ζωγραφικής των τυφλών παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ντίνο Καρέλι (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
85
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.587 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση