Οδηγός του Photoshop 5
zoom in

Μαρία Γκλαβά (Μεταφραστής)

Η Μαίρη Γκλαβά έχει σπουδάσει Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο New York University (Η.Π.Α.) στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Εργάζεται ως αναλύτρια/προγραμματίστρια και έχει υπερ-εικοσαετή εμπειρία διδασκαλίας σε θέματα υπολογιστών σε στελέχη εταιρειών. Επίσης, έχει μεταφράσει πλήθος βιβλίων υπολογιστών, ενώ έχουν εκδοθεί άλλα τρία δικά της βιβλία για προηγούμενες εκδόσεις των Windows και του Office.

Gary David Bouton (Συγγραφέας)

O Gary David Bouton είναι συγγραφέας και γραφίστας, που απέκτησε το πρώτο του υπολογιστή μετά από 20 χρόνια καλλιτεχνικής εργασίας με τον κλασικό τρόπο. Η Βίβλος του Adobe Photoshop 6 είναι το δέκατο βιβλίο του Gary για το Adobe Photoshop. Έχει συγγράψει οκτώ άλλα βιβλία σε γραφικά υπολογιστών για τους New Riders Publishing, ακόμη είναι συνεργάτης συγγραφέας σε τρία βιβλία του Corel Draw. Ο Gary έχει κερδίσει διάφορα διεθνή βραβεία στις επιτραπέζιες εκδόσεις και σχεδίαση και ήταν υποψήφιος στα τελικά στα βραβεία επιλογής της Macrimedia το 1996. Είναι συγγραφέας μαζί με άλλους του Corel Magazine και άλλων εκδόσεων. Ο Gary είναι επίσης επίτιμος καλεσμένος στη λίστα συζητητών της CorelXARA στο www.ius.com/xara.htm.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Barbara Mancuso Bouton (Συγγραφέας)

H Barbara Mancuso Bouton είναι συνεργάτης συγγραφέας σε όλες τις εκδόσεις της Βίβλου του Adobe Photoshop και ήταν η εκδότρια των New Riders Official World Wide Web Yellow Pages. H Barbara είναι μια επαγγελματίας εκδόσεων και ηλεκτρονικών/ Internet αρχείων και είναι σύμβουλος σε ένα αριθμό 500 εταιειών. Ο Gary και η Barbara διατηρούν τη δική τους διεύθυνση στο Internet (www.TheBoutons.com), όπου αποθηκεύονται λίστες βιβλίων, άρθρα στα γραφικά των υπολογιστών και καλλιτεχνική γκαλερί με πρόσφατες εικόνες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gary Kubicek (Συγγραφέας)

O Gary Kubicek είναι συνεργαζόμενος συγγραφέας σε επτά βιβλία του Photoshop, είναι επίσης τεχνικός εκδότης σε δέκα βιβλία. Επαγγελματίας φωτογράφος για περισσότερο από 20 χρόνια, ο Gary χρησιμοποίησε νωρίς το Photoshop και την "ψηφιακό σκοτεινό θάλαμο" σαν μια επέκταση της έκφρασης του εαυτού του, που βρίσκει στην κλασική φωτογραφική δουλειά του. Ο Gary είναι επίσης σύμβουλος στις ψηφιακές εικόνες, δάσκαλος του Photoshop και του Microsoft Office για μια ποικιλία πελατών και διδάσκει το Photoshop στο Manlius Pebble Hill School, DeWitt, New York.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
716
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
1.481 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση