Οδηγός σχεδιασμού σύμμικτων κτιρίων
zoom in
49.00€ -26% 36.26€
Σε αυτό το μοναδικό εγχειρίδιο παρουσιάζονται θέματα δομικών συστημάτων για την υλοποίηση σύμμικτων κτιρίων. Δίνονται κριτήρια και κανόνες εφαρμογής για τη σχεδίασή τους σε περιοχές μεγάλης σεισμικής επικινδυνότητας και αναλύεται η συμπεριφορά των δομικών σύμμικτων στοιχείων (πλάκες, δοκοί, υποστυλώματα) καθώς και του συνολικού κτιρίου με βάση τις διατάξεις του Ευρωκώδικα 4 (οριακές καταστάσεις αστοχίας και λειτουργικότητας). Επίσης, παρουσιάζεται η εφαρμογή των Ευρωκωδίκων στη μελέτη δύο σύμμικτων κτιρίων με την παράθεση όλων των σταδίων και της μεθοδολογίας υλοποίησης από το μηχανικό. Το βιβλίο περιέχει και δωρεάν CD-ROM με demo του λογισμικού EC4-Composite Στα περιεχόμενα του βιβλίου περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: - Βάσεις σχεδιασμού - Μόρφωση του φορέα - Ανάλυση του φορέα - Έλεγχοι σύμμικτων δοκών - Έλεγχοι σύμμικτων υποστυλωμάτων - Έλεγχοι σύμμικτων πλακών - Παραδείγματα εφαρμογής: διώροφο κτίριο - Παραδείγματα εφαρμογής: πενταόροφο κτίριο - Παράρτημα: Ενδεικτικό διάγραμμα ροής υπολογισμού σύμμικτων δομικών στοιχείων.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιωάννης Κ. Βάγιας (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Βάγιας είναι διπλ. πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ και Δρ. μηχανικός του Πολυτεχνείου Braunschweig, Γερμανίας. Είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών του ΕΜΠ. Συμμετείχε στις επιτροπές σύνταξης του Ελληνικού Κανονισμού Σκυροδέματος και του Νέου Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού (ΝΕΑΚ). Εκπρόσωπος της Ελλάδας και μέλος επιτροπών σύνταξης στον Ευρωκώδικα 3, για τις σιδηρές κατασκευές, σύμβουλος μηχανικός ευρωπαϊκών και ελληνικών εταιρειών σε θέματα μεταλλικών και σύμμικτων κατασκευών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνος Τάτσης (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Τάτσης είναι Πολιτικός Μηχανικός, στέλεχος της εταιρείας Computer Control Systems (CCS), και Μελετητής μεταλλικών και σύμμικτων κτιριακών έργων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Παλαμάς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παύλος Θανόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Παύλος Θανόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, και διδάκτωρ ΕΜΠ με ειδίκευση στις μεταλλικές και σύμμικτες κατασκευές.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
206
Διαστάσεις:
24χ16
Βάρος:
0.44 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση