Οδηγός φυσικής θεραπευτικής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οδηγός φυσικής θεραπευτικής

Ένας πλήρης, περιεκτικός και πρακτικός οδηγός για την αυτοθεραπεία εκατοντάδων ασθενειών, χωρίς φάρμακα

Benjamin, Harry

Ο Οδηγός Φυσικής Θεραπευτικής αποτελεί μια πρακτική εγκυκλοπαίδεια του συστήματος της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής, η οποία αποκλείει τα φάρμακα, όλα τα χημικά γιατρικά και γενικά κάθε τοξική ουσία.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων που έχουν σκοπό την εδραίωση της υγείας και την πρόληψη της αρρώστιας. Είναι το πλέον περιεκτικό και πρακτικό βιβλίο της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής. Καλύπτει όλους τους τομείς, τη θεωρία αλλά και την πρακτική εφαρμογή, δίνοντας σαφείς, απλές και κατανοητές οδηγίες για όλες σχεδόν τις μορφές της αρρώστιας.
Είναι απλά γραμμένο και γίνεται κατανοητό από κάθε αναγνώστη. Μας λέει όλα όσα χρειάζονται για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, για τη φυσική φροντίδα του αρρώστου και των παιδιών. Εξετάζει όλες τις ασθένειες, οξείες και χρόνιες, και τις φυσικές θεραπευτικές αγωγές που πρέπει να εφαρμόσουμε για την αποκατάσταση μιας τέλειας και παντοτινής υγείας, χωρίς φάρμακα και εγχειρήσεις.
Μάθετε, λοιπόν, να ζείτε σωστά και να τρέφεστε σωστά, και θα εξασφαλίσετε το εισιτήριο για μια ζωή ευτυχισμένη, απαλλαγμένη από τον πόνο και την αρρώστια.

Δόλκας, Κωνσταντίνος (Μεταφραστής)


Κυπραίος, Γ. (Μεταφραστής)


Κυπραίος, Γ. (Επιμέλεια)


Benjamin, Harry (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
652
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.693 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση