Ο πλήρης οδηγός του παγκόσμιου μυστικισμού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο πλήρης οδηγός του παγκόσμιου μυστικισμού

Timothy Freke

Peter Gandy

19.08€ -27% 13.93€
Η μυστικιστική γνώση είναι μια συγκλονιστική και εκστατική εμπειρία αγάπης και αγαλλίασης. Ο μυστικιστής στρέφει το βλέμμα στην καρδιά του και εκεί συναντά την καρδιά του Θεού μια πανίσχυρη αγάπη που δεν χρειάζεται τεκμηρίωση με αποδεικτικά στοιχεία. Ο μυστικισμός προσφέρει μια ριζοσπαστική και προσωπική λύση στις δοκιμασίες και στις αντιξοότητες που υπομένουμε όλοι· προσφέρει την προοπτική μιας νέας ζωής σε έναν νέο κόσμο, όχι αλλάζοντας κάτι, αλλά μεταμορφώνοντας απλώς την αντίληψή μας. Οι μεγάλοι μυστικιστές είναι οι εξερευνητές αυτού του νέου κόσμου, από όπου επιστρέφουν με ασυνήθιστες ιστορίες που προκαλούν την κοινή λογική και επεκτείνουν τα όρια της φαντασίας μας.

Αφροδίτη Κοσμά (Μεταφραστής)


Timothy Freke

Timothy Freke (Συγγραφέας)

Ο Τίμοθι Φρίκι είναι καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας είκοσι βιβλίων φιλοσοφικού και θρησκειολογικού περιεχομένου. Μαζί με τον Πίτερ Γκάντι έχουν γράψει τα έργα: -"The complete guide to world mysticism" (1997) -"Hermetica-The lost wisdom of the Pharaohs" (1997) -"The wisdom of the Pagan Philosophers" (1998) -"The Jesus Mysteries" (1999)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Peter Gandy

Peter Gandy (Συγγραφέας)

Ο Πίτερ Γκάντι έχει ειδικότητα σε θέματα κλασικών πολιτισμών. Μαζί με τον Τίμοθι Φρίκι έχουν γράψει τα έργα: -"The complete guide to world mysticism" (1997) -"Hermetica-The lost wisdom of the Pharaohs" (1997) -"The wisdom of the Pagan Philosophers" (1998) -"The Jesus mysteries (1999)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
223
Διαστάσεις:
24χ20
Βάρος:
0.581 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση