Ο περίεργος Γιωργάκης παίρνει μετάλλιο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο περίεργος Γιωργάκης παίρνει μετάλλιο

H. A. Rey

Ο Γιωργάκης είναι το πανέξυπνο πιθηκάκι που αγαπήθηκε από τα παιδιά όχι μόνο της χώρας του αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Το τελευταίο απίστευτο, όσο και τολμηρό, κατόρθωμά του θα σας κάνει να κλάψετε, να γελάσετε και, πάνω απ` όλα, να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.
Όλα αρχίζουν μ` ένα γράμμα που θέλει να γράψει ο Γιωργάκης κι από την πρώτη στιγμή... χύνει το μελάνι παντού, γεμίζει ένα ολόκληρο δωμάτιο σαπουνόφουσκες, καβαλάει μια αγελάδα σε μια τρελή καταδίωξη που καταλήγει στο μουσείο, όπου ένας δεινόσαυρος πέφτει όλος πάνω του. Και στο τέλος κάνει μια πτήση στο διάστημα!
Η ιστορία κυλάει τόσο γρήγορα, που κάποια στιγμή θα νιώσετε κι εσείς να σας κόβεται η ανάσα! Ο Γιωργάκης, φυσικά, έχει ταλέντο στο να μπλέκει σε μπελάδες, αλλά τα καταφέρνει πάντα και, με την ίδια ευκολία, ξεμπλέκει. Έτσι, όλα καταλήγουν στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και στο πιο ελκυστικό εικονογραφημένο βιβλίο που έγραψε ποτέ ο Χ. Α. Ρέυ.

Άννα Παπασταύρου

Άννα Παπασταύρου (Μεταφραστής)


H. A. Rey (Συγγραφέας)

Ο Χ. Α. Ρέυ (1898-1977) απαριθμώντας τις δραστηριότητες των πρώτων του χρόνων ανέφερε: φαγητό, μπιμπερό, ύπνος. Έπειτα ήρθαν τα πρώτα βήματα και οι πρώτες λέξεις. Σε πιο μεγάλη ηλικία, στα είκοσι έξι για την ακρίβεια, ο Ρέυ σκότωνε την ώρα του πουλώντας μπανιέρες στις όχθες του Αμαζονίου. Αυτό συνεχίστηκε για δώδεκα χρόνια, ώσπου παντρεύτηκε και μαζί με τη Μάργκρετ έβαλαν πλώρη για μια καλλιτεχνική καριέρα της οποίας δημιούργημα, μεταξύ άλλων, ήταν και ο περίεργος Γιωργάκης. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από δέκα γλώσσες και έχουν φανατικούς θαυμαστές σ΄ όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
56
Διαστάσεις:
26x22
Βάρος:
0.402 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση