Ο περίεργος Γιωργάκης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο περίεργος Γιωργάκης

H. A. Rey

Ο Γιωργάκης είναι ένα πιθηκάκι πολύ περίεργο. Μια μέρα η περιέργειά του τον οδήγησε στα χέρια ενός συμπαθητικού τύπου, του ανθρώπου με το κίτρινο καπέλο, που τον πήρε από την πατρίδα του, την Αφρική, για να τον πάει στο ζωολογικό κήπο.
Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά και μέσα στο καράβι, και στην πόλη όπου βρέθηκε με τον καινούριο του φίλο, ο περίεργος Γιωργάκης κατάφερε να μπλέξει σ` ένα σωρό περιπέτειες.
Μια από τις σκανταλιές του ξεσήκωσε όλη την Πυροσβεστική Υπηρεσία κι ο Γιωργάκης κατέληξε στη φυλακή. Το πώς γλίτωσε από κει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Τούτο εδώ είναι ένα από τα πολλά βιβλία με τις περιπέτειες του περίεργου Γιωργάκη, και, πιστέψτε μας, το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Άννα Παπασταύρου

Άννα Παπασταύρου (Μεταφραστής)


H. A. Rey (Συγγραφέας)

Ο Χ. Α. Ρέυ (1898-1977) απαριθμώντας τις δραστηριότητες των πρώτων του χρόνων ανέφερε: φαγητό, μπιμπερό, ύπνος. Έπειτα ήρθαν τα πρώτα βήματα και οι πρώτες λέξεις. Σε πιο μεγάλη ηλικία, στα είκοσι έξι για την ακρίβεια, ο Ρέυ σκότωνε την ώρα του πουλώντας μπανιέρες στις όχθες του Αμαζονίου. Αυτό συνεχίστηκε για δώδεκα χρόνια, ώσπου παντρεύτηκε και μαζί με τη Μάργκρετ έβαλαν πλώρη για μια καλλιτεχνική καριέρα της οποίας δημιούργημα, μεταξύ άλλων, ήταν και ο περίεργος Γιωργάκης. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από δέκα γλώσσες και έχουν φανατικούς θαυμαστές σ΄ όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
26x22
Βάρος:
0.432 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση