Ο οδηγός της Microsoft για τα Microsoft Windows XP
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο οδηγός της Microsoft για τα Microsoft Windows XP

Έκδοση Deluxe

Craig Stinson

Carl Siechert

Ed Bott

98.00€ -26% 72.52€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789602096543

 • Κατηγορίες:

  Πληροφορική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Κλειδάριθμος

Η πληρέστερη και αναλυτικότερη πηγή πληροφοριών για τα Windows XP, από την ίδια τη δημιουργό του λειτουργικού συστήματος, τη Microsoft. Σταδιακά, με κατανοητές οδηγίες, παραδείγματα από την καθημερινή πράξη, άφθονες εικόνες με οθόνες του λειτουργικού, και συμβουλές από ειδικούς, το βιβλίο αυτό θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιείτε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις βελτιωμένες και πανίσχυρες δυνατότητες των Windows XP. Η έκδοση Deluxe αυτού του δημοφιλούς οδηγού περιέχει όλο το καινούργιο περιεχόμενο για το Service Pack 1, καθώς και τις τελευταίες πληροφορίες για τα Windows XP Professional, τα Windows XP για το σπίτι, την ασφάλεια, το Tablet PC, και άλλα θέματα.

Συλλογικό έργο (Μεταφραστής)


Craig Stinson (Συγγραφέας)

Ο Craig Stinson, ένας δημοσιογράφος ειδικευμένος σε θέματα της βιομηχανίας της πληροφορικής από το 1981, είναι από τους συντάκτες του PC Magazine και διετέλεσε συντάκτης του Softalk for the IBM Personal Computer. Ο Craig έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή διαφόρων βιβλίων της Microsoft Press.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Carl Siechert (Συγγραφέας)

Ο Carl Siechert ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα στην ηλικία των 8 ετών ως συντάκτης του Mesita Road News, ενός ενημερωτικού δελτίου της γειτονιάς του που έφθασε σε μέγιστη παγκόσμια κυκλοφορία τα 43 αντίτυπα στην οκτάχρονη πορεία του. Αφού εργάστηκε αρκετά χρόνια ως εκτιμητής και υπεύθυνος παραγωγής για ένα εμπορικό τυπογραφείο, ο Carl επέστρεψε στη συγγραφή με την ίδρυση της Siechert & Wood Professional Documentation, μιας εταιρείας με έδρα την Pasadena της Καλιφόρνιας, που ειδικεύεται στη συγγραφή και την παραγωγή τεκμηρίωσης προϊόντων για προσωπικούς υπολογιστές. Ο Carl έχει συμμετάσχει στη συγγραφή αρκετών βιβλίων της Microsoft Press, συμπεριλαμβανομένων των "Field Guide tο MS-DOS 6.2", "Microsoft Windows 2000 Professional Expert Companion" και "Microsoft Windows Security Inside Out". Ο Carl διέσχισε περπατώντας το Pacific Crest Trail από το Μεξικό έως τον Καναδά το 1977, και αυτό θα προτιμούσε να κάνει και τώρα. Αυτός και η σύζυγός του, η Jan, κατοικούν στη νότια Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ed Bott (Συγγραφέας)

Ο Ed Bott είναι πολυβραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας μπεστσέλερ. Κινείται στο χώρο των προσωπικών υπολογιστών από τότε που ο 80286 στα 8 ΜΗΖ ήταν το "απόλυτο" μηχάνημα. Άρθρα και στήλες του Ed για τα Windows δημοσιεύονται τακτικά στον τύπο αλλά και στον Ιστό για περισσότερα από δέκα χρόνια, και έχει γράψει 14 συνολικά βιβλία για σχεδόν κάθε έκδοση των Microsoft Windows και του Microsoft Office. ΄Εχει συνεργαστεί με τον Carl Siechert στη συγγραφή τριών βιβλίων για τη Microsoft Press, συμπεριλαμβανομένου και του "Microsoft Windows Security Inside Out". ΄Εχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Computer Press Award, δύο από αυτές για την καινοτομική στήλη Windows SuperGuide του PC Computing. Αφού πέρασε τρία χρόνια στη γειτονιά της Microsoft, στο Redmond της Washington, ο Ed και η σύζυγός του Judy αποφάσισαν να αλλάξουν το γκρίζο και υγρό κλίμα των Βορειοδυτικών πολιτειών με το ηλιόλουστο των Νοτιοδυτικών, και ποτέ τους δεν ήταν πιο ευτυχισμένοι.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
1419
Διαστάσεις:
24χ20
Βάρος:
3.097 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση