Ο οδηγός της Microsoft για τα Microsoft Windows NT Workstation έκδοση 4.0
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο οδηγός της Microsoft για τα Microsoft Windows NT Workstation έκδοση 4.0

Craig Stinson

Carl Siechert

Παναγιώτης Δρεπανιώτης

Παναγιώτης Δρεπανιώτης (Επιμέλεια)

Ο Παναγιώτης Δρεπανιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956, τελείωσε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Εργάστηκε ως διευθυντής στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (είναι διεθνής διαιτητής και μετρ του σκακιού) και από το 1991 εργάζεται κυρίως στον χώρο της μετάφρασης και επιμέλειας ειδικών βιβλίων και κειμένων. Οι γλώσσες εργασίας του είναι τα αγγλικά και τα γερμανικά.

Σωκράτης Καραγεώργης (Μεταφραστής)


Γιώργος Σταυρόπουλος (Μεταφραστής)


Craig Stinson (Συγγραφέας)

Ο Craig Stinson, ένας δημοσιογράφος ειδικευμένος σε θέματα της βιομηχανίας της πληροφορικής από το 1981, είναι από τους συντάκτες του PC Magazine και διετέλεσε συντάκτης του Softalk for the IBM Personal Computer. Ο Craig έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή διαφόρων βιβλίων της Microsoft Press.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Carl Siechert (Συγγραφέας)

Ο Carl Siechert ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα στην ηλικία των 8 ετών ως συντάκτης του Mesita Road News, ενός ενημερωτικού δελτίου της γειτονιάς του που έφθασε σε μέγιστη παγκόσμια κυκλοφορία τα 43 αντίτυπα στην οκτάχρονη πορεία του. Αφού εργάστηκε αρκετά χρόνια ως εκτιμητής και υπεύθυνος παραγωγής για ένα εμπορικό τυπογραφείο, ο Carl επέστρεψε στη συγγραφή με την ίδρυση της Siechert & Wood Professional Documentation, μιας εταιρείας με έδρα την Pasadena της Καλιφόρνιας, που ειδικεύεται στη συγγραφή και την παραγωγή τεκμηρίωσης προϊόντων για προσωπικούς υπολογιστές. Ο Carl έχει συμμετάσχει στη συγγραφή αρκετών βιβλίων της Microsoft Press, συμπεριλαμβανομένων των "Field Guide tο MS-DOS 6.2", "Microsoft Windows 2000 Professional Expert Companion" και "Microsoft Windows Security Inside Out". Ο Carl διέσχισε περπατώντας το Pacific Crest Trail από το Μεξικό έως τον Καναδά το 1977, και αυτό θα προτιμούσε να κάνει και τώρα. Αυτός και η σύζυγός του, η Jan, κατοικούν στη νότια Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
863
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
1.781 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση