Ο Μπιμπί προετοιμάζεται για το δημοτικό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Μπιμπί προετοιμάζεται για το δημοτικό

Σγουρή Β. Γεωργιάδου

Γεια σας, είμαι ο φίλος σας ο Μπιμπί. Σ΄ αυτό το βιβλίο θα βρείτε ασκήσεις με γράμματα, συλλαβές και λέξεις, εικονόλεξα, σύντομα κείμενα και ακροστοιχίδες για να μάθετε να αναγνωρίζετε και να γράφετε τα γράμματα με τον σωστό τρόπο. Θα βρείτε επίσης ασκήσεις με αριθμούς, για να μάθετε να τους γράφετε και να τους διαβάζετε καλύτερα, και απλές μαθηματικές πράξεις, όπως η πρόσθεση και η αφαίρεση, για να μάθετε να υπολογίζετε ποσότητες και να μετράτε, όπως κάνουν οι μεγάλοι. Έτσι, θα έχετε μια καλή παρέα που θα σας βοηθήσει, μέσα από απλές ασκήσεις γραφής, ανάγνωσης και μαθηματικών, να επαναλάβετε την ύλη του Νηπιαγωγείου και να προετοιμαστείτε για την Α΄ Δημοτικού. Εσείς μέσα σ΄ αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την καθημερινή μου ζωή στο δάσος και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε με τη φαντασία σας, με τη βοήθεια των εικόνων, περνώντας έτσι ένα θαυμάσιο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Φερένα Σκόρδη

Φερένα Σκόρδη (Εικονογράφος)

Η Φερένα Σκόρδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Design and graphics στην Αθήνα, στη σχολή Α.Κ.Τ.Ο. Αποφοίτησε με Bachelors of Arts στη γραφιστική από το Middlesex University. Ασχολήθηκε επίσης με την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ξεκίνησε να δουλεύει στη Βιέννη ως γραφίστρια σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Γυρνώντας στην Ελλάδα άρχισε η επαγγελματική της ενασχόληση με την εικονογράφηση. Εκτός από το να δημιουργεί εικόνες για παιδιά, της αρέσει να ταξιδεύει με σκοπό να γνωρίζει πολιτισμούς και ανθρώπους.

Σγουρή Β. Γεωργιάδου

Σγουρή Β. Γεωργιάδου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Παλαιού Ψυχικού και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κούκλας και Κουκλοθεάτρου με τη Σοφία Ντινιακού. Από το 1997 μέχρι σήμερα υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς εργάζεται στην Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Παύλος" Αθηνών. Μεγάλη της αγάπη, εκτός από το να ζει και να μαθαίνει από τους μαθητές της, είναι η μελέτη και η συγγραφή θεατρικών κειμένων για μαθητικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες έχουν παρουσιαστεί σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας και στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
29χ21
Βάρος:
0.274 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση