Ο Ξεφτέρης και η γραμματική
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Ξεφτέρης και η γραμματική

Έκδοση 2.0

Συλλογικό έργο

30.75€ -10% 27.68€

"Ο Ξεφτέρης και η Γραμματική, Έκδοση 2.0" είναι η νέα ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου εκπαιδευτικού παιχνιδιού σε CD-ROM, με τίτλο "Ο Ξεφτέρης και η Γραμματική", που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 8 ετών και παρουσιάζει στους μικρούς εξερευνητές της γνώσης θέματα νεοελληνικής γραμματικής.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι και αυτή τη φορά ο Ξεφτέρης, ένα πανέξυπνο βιβλίο που, αφού έφερε το αλφάβητο από τη Χώρα των Γραμμάτων, θέλει τώρα να γράψει ένα όμορφο παραμύθι για να γεμίσει τις λευκές σελίδες του. Για να τα καταφέρει ζητάει τη βοήθεια της νονάς του της Γραμματικής. Έτσι μαθαίνει πως χρειάζεται τέσσερα πολύτιμα αντικείμενα:
-Το μαγικό σκουφί της έμπνευσης που φορά ο βασιλιάς των ξωτικών
-Ένα πολύχρωμο φτερό από το σοφό παγόνι που μένει στον Κήπο της Γνώσης
-Μελάνι από το χταπόδι που κατοικεί σε ένα παλιό ναυάγιο στο βυθό της θάλασσας
-Ένα κομμάτι από τον πάπυρο που φυτρώνει στις όχθες της Χρυσής Λίμνης
Εκπαιδευτικό περιεχόμενο:
"Ο Ξεφτέρης και η Γραμματική, Έκδοση 2.0", καλύπτει με τρόπο πρωτότυπο, διασκεδαστικό αλλά και συμβατό με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών τις παρακάτω ενότητες:
-Μικρά-Κεφαλαία
-Χρήση κεφαλαίου
-Τονισμός
-Ορθογραφία
-Σημεία στίξης
Συλλαβές
-Συλλαβισμός
-Συνδυασμοί
-Ουσιαστικά
-Ρήματα
-Επίθετα
-Αντίθετα
-Σύνταξη προτάσεων
Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει πολλές εναλλακτικές ασκήσεις ανά θεματική ενότητα και νέα ηχογράφηση διαλόγων και περιεχομένου. Επιπλέον, περιέχει τα δύο νέα πρωτοποριακά εργαλεία της εταιρίας SIEM για γονείς και δασκάλους που συνδέονται με τους εκπαιδευτικούς της τίτλους:
α) το πρόγραμμα Επιλογής περιεχομένου (για την επιλογή των ασκήσεων που θα εμφανίζονται στα παιχνίδια του τίτλου) και
β) το πρόγραμμα αξιολόγησης n-Tάξη για αξιολόγηση της προόδου του μαθητή στην διάρκεια του χρόνου (με βαθμολογία, λεπτομερή αναφορά αποτελεσμάτων, γραφικές παραστάσεις, βαθμό δυσκολία ανά άσκηση).
Τέλος, η νέα αυτή έκδοση περιέχει 120 φύλλα εργασιών που βασίζονται στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού τίτλου, αναλυτικό εγχειρίδιο δασκάλου και δυνατότητα αναβάθμισης μέσω internet.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση