Ο ήλιος στον κήπο
zoom in
11.26€ -11% 10.02€
Με λένε Μάριο και πηγαίνω πρώτη. Από τ΄ αγόρια της τάξης ο πιο ψηλός μετά το Γιάννη τον Πίτουλα είμαι εγώ. Όμως αυτός είναι πιο φοβητσιάρης, επειδή, μια μέρα που του είπα να πάμε στον προφήτη Ηλία οι δυο μας, εκείνος είπε ότι μπορεί να βρέξει και ας το αφήσουμε καλύτερα για μια άλλη φορά. Και, παρά να περιμένω τον Πίτουλα πότε θα αποφασίσει, δεν πάω μόνος μου;
Κώστας Πούλος

Κώστας Πούλος (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Πούλος γεννήθηκε στον Ελικώνα της Βοιωτίας. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και βυζαντινή-νεοελληνική φιλολογία στα Πανεπιστήμια του Βίρτσμπουργκ και του Μονάχου. Εργάστηκε ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση σε ημερήσια και εσπερινά γυμνάσια και λύκεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Καρπός των μεταπτυχιακών σπουδών του είναι οι βραβευμένες (Εταιρεία Μεταφραστών Λογοτεχνίας) μεταφράσεις βυζαντινών "μυθιστορημάτων" στη νεοελληνική. Έχει γράψει βιβλία για ενήλικες ("Σχεδόν Θάλασσες", εκδόσεις Το Ροδακιό) και κυρίως για παιδιά. Στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας ειδικότερα έχει γράψει, μεταφράσει και διασκευάσει πολλά έργα. Ορισμένα από τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες ή έχουν παρασταθεί στο θέατρο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Amelie Veaux (Εικονογράφος)

Η Amelie Veaux γεννήθηκε στη Γαλλία. Σπούδασε στην Εcole Superieure Estienne στο Παρίσι και στην Ecole Superieure des Arts Decoratifs στο Στρασβούργο. Από το 1990 εικονογραφεί παιδικά βιβλία. Τώρα πια ζει στη Lyon.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
30χ22
Βάρος:
0.374 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση