Ο φυλακισμένος ποντικός
zoom in
6.50€ -21% 5.14€

Ο Φυλακισμένος ποντικός είναι μια ιστορία με έναν ποντικό σ’ ένα κελί, έναν διευθυντή φυλακών, μια καλοστημένη ληστεία, έναν αρχηγό αστυνομίας και πολλούς μεγάλους αρουραιογατοποντικοπαράγοντες. Μια ιστορία για δυο κουλούρια, που έγιναν μια ντουζίνα λουκάνικα πρασάτα, που έγιναν έντεκα διαμάντια, που έγιναν η συστημένη επιστολή του πρώην φυλακισμένου και νυν σοφού ποντικού:

Λουγιάκη, Αλεξία

Λουγιάκη, Αλεξία (Εικονογράφος)

Η Αλεξία Λουγιάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική και εικονογράφηση και συμμετέχει με έργα της σε διαγωνισμούς και εκθέσεις. Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στον κλάδο των γραφικών τεχνών (1999-2014) τα τελευταία χρόνια, από το 2017 και έπειτα, έχει επικεντρωθεί στην εικονογράφηση παιδικών και εκπαιδευτικών βιβλίων, δημιουργία κόμικς και ζωγραφική.

Μελετίδης, Θανάσης (Συγγραφέας)

Ο Θανάσης Μελετίδης γεννήθηκε το 1966 στη Βέροια. Σπούδασε παιδαγωγικά και κτηνιατρική και από το 1999 η διδασκαλία είναι η βιοποριστική του εργασία. Η λογοτεχνία ήταν πάντα ένα προσωπικό μεράκι -από τότε που ήταν 18 ετών και είδε να δημοσιεύεται για πρώτη φορά η ποίησή του έως σήμερα που βλέπει δημοσιευμένο ένα από τα παραμύθια του που έχει στο συρτάρι.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2016
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
72
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.121 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση