Ο φίλος μου ο Νάσος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο φίλος μου ο Νάσος

Είναι έξυπνος πολύ! Γιατί να διαβάσει και να γράψει δεν μπορεί;

Παπαδοπούλου, Ηρώ

8.80€ -11% 7.83€
Μπορεί το σχολείο να είναι για ένα μικρό παιδί ένα καθημερινό βάσανο; Μπορεί αντί για χαρά να του προκαλεί πόνο; Μπορούν οι γονείς, η δασκάλα και οι συμμαθητές κάθε δυσλεκτικού, μικρού Νάσου να τον βοηθήσουν; Ας το ανακαλύψουμε μαζί σε αυτήν την ιστορία...
Δελεχά, Αγγελική

Δελεχά, Αγγελική (Εικονογράφος)

Η Αγγελική Δελεχά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σπούδασε γραφιστική στη σχολή Βακαλό. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα έχοντας μέχρι τώρα εικονογραφήσει πάνω από 60 βιβλία για παιδιά και πολλά από αυτά έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα στυλ και μεικτές τεχνικές ανάλογα με το ύφος της κάθε ιστορίας χρησιμοποιώντας είτε τον υπολογιστή είτε τα πινέλα της. Έχει συμμετάσχει σε βιβλιοπαρουσιάσεις για παιδιά και έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις κόμικ.

Παπαδοπούλου, Ηρώ

Παπαδοπούλου, Ηρώ (Συγγραφέας)

H Ηρώ Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1973, μεγάλωσε όμως στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής, τμήμα νηπιαγωγών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στον ιδιωτικό τομέα αρχικά εργάσθηκε στα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και ακολούθως στον παιδικό σταθμό ΑΡΓΩ (Μέριμνα Ποντίων Κυριών). Από το έτος 2000 και εφεξής εργάζεται ως νηπιαγωγός σε παιδικό σταθμό του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ποιήματα και βιωματικές της αφηγήσεις αξιοποιήθηκαν από την υπηρεσία της σε εκδηλώσεις για τη γιορτή της μητέρας το 2009 (ΠΑΜΑΚ), τη γιορτή του πατέρα το 2011 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης), Νερό, νεράκι τον Απρίλιο του 2016 (Δημαρχιακό Μέγαρο, Δήμου Θεσσαλονίκης) και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Ευρώπη για τους πολίτες - GEUAL". Το 2011 και το 2012 εκδόθηκαν τα βιβλία της " Μια ζωή γεμάτη" και "Σε απόσταση αναπνοής" με ποιήματα και βιωματικές αφηγήσεις σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Αθανασίου Σταμούλη. Επιπλέον παιδαγωγικό της έργο υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα facebook του Συλλόγου Νηπιαγωγών και Βρεφονηπιοκόμων Δήμου Θεσ/νίκης (ενδεικτικά βλ. βίντεο 2015 "Τι κάνει ο Κινδυνούλης στον Παιδικό Σταθμό;" στα πλαίσια διημερίδας με θέμα "Κίνδυνοι στους παιδικούς σταθμούς"). Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2017
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
41
Διαστάσεις:
26χ21
Βάρος:
0.424 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση