Ο δύσκολος προϊστάμενος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο δύσκολος προϊστάμενος

Οδηγός εργασιακής αξιοπρέπειας

Κατερίνα Καλημέρη

Αντώνης Ε. Κατσαλής

Σας έχει τύχει ποτέ κάποιος προϊστάμενος να σας συμπεριφέρεται με αγένεια και επιθετικότητα; Σας έχει τύχει ποτέ να πρέπει να συνεργαστείτε με έναν ανίκανο προϊστάμενο που ο ίδιος, φυσικά, να νομίζει πως είναι αναντικατάστατος; Έχετε νιώσει το αδιέξοδο του να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε χωρίς προσωπικές επιπτώσεις; Τότε, ξέρετε πώς είναι το να βρίσκεται κανείς μπροστά σε ένα «δύσκολο» προϊστάμενο. Δεν σας αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές, ούτε να ζείτε κάτω από αδιέξοδα. Έχετε το δικαίωμα - όπως όλοι οι άνθρωποι - να εργάζεστε με αξιοπρέπεια και να σας σέβονται. Αντί να υποχωρήσετε και να υποτιμάτε όλο και περισσότερο τον εαυτό σας. Αντί να χάσετε τον έλεγχο και μαζί πιθανόν τη θέση σας. Υπάρχει μια διέξοδος: να χειριστείτε σωστά και αποτελεσματικά την κρίσιμη κατάσταση!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατερίνα Καλημέρη (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Καλημέρη είναι απόφοιτος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Kingston, με εξειδίκευση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Ε. Κατσαλής

Αντώνης Ε. Κατσαλής (Συγγραφέας)

Ο Αντώνης Κατσαλής, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π., διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας είναι διευθυντής εκπαίδευσης στη Δ.Ε.Η. από το 1993. Διδάσκει θέματα που αναφέρονται στη διοίκηση των επιχειρήσεων σε σεμινάρια διαφόρων εκπαιδευτικών φορέων από το 1980.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
247
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.362 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση