Ο βασιλιάς Αχαάβ και οι περιπέτειες του προφήτη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο βασιλιάς Αχαάβ και οι περιπέτειες του προφήτη

Εύη Η. Βουλγαράκη - Πισίνα

12.17€

Ο βασιλιάς Αχαάβ λογαριάζει πώς να μεγαλώσει και να δυναμώσει το βασίλειό του. Η βασίλισσα Ιεζάβελ πραγματοποιεί ένα κρυφό όνειρό της... Ο λαός έχει λόγους ν` ανησυχεί, μα αποκοιμίζει τις έγνοιες του γλεντώντας. Ο ουρανός δεν ρίχνει βροχή. Όλοι οι ρυθμοί αλλάζουν και η ζωή ανατρέπεται, όταν μπαίνει μια μέρα ορμητικά στο παλάτι, σταλμένος απ΄ το Θεό, ο προφήτης...


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Εύη Η. Βουλγαράκη - Πισίνα (Συγγραφέας)

Η Εύη Βουλγαράκη - Πισίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία, στα Πανεπιστήμια του Munster και του Marburg, στη Θεολογία και τη Θρησκειολογία. Πήρε Master στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως Επιστημονική συνεργάτης στη Θεολογική Σχολή του Marburg, όπου δίδαξε Θεολογία και Θεωρία της Τέχνης. Έχοντας έντονη διορθόδοξη και διεθνή δραστηριότητα, κατείχε υπεύθυνες θέσεις σε πολλούς οργανισμούς. Εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση. Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού "Σύναξη". Ασχολείται με μεταφράσεις και επιστημονική συγγραφή, ενώ από το 2001 μετέχει στη διεύθυνση των εκδόσεων Μαΐστρος. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αμαλία Βουλγαράκη (Εικονογράφος)

Η Αμαλία Βουλγαράκη γεννήθηκε στο Αργοστόλι. Σπούδασε στην Αθήνα Οικονομικές Επιστήμες. Ασχολείται από χρόνια με τη ζωγραφική, κυρίως με ακρυλικό και ακουαρέλα, καθώς και με την αγιογραφία. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει και μία ατομική. Το τελευταίο διάστημα εικονογραφεί βιβλία για παιδιά.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
29x22
Βάρος:
0.371 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση