Νυχτοπερπατήματα
zoom in
7.70€ -24% 5.85€

Ο Λάμπης έχεις δυο μικρότερα αδέρφια, είναι δηλαδή ο πρώτος, ο μεγάλος της οικογένειας. Μα όταν γεννιέται η μικρή του αδερφή, αρχίζει ξαφνικά κι έχει προβλήματα με τον ύπνο. Στην αρχή δε φαίνεται και πολύ, γιατί τέτοια προβλήματα έχουν όλοι στο σπίτι – εξαιτίας του μωρού. Σύντομα όμως οι υπόλοιποι ξαναβρίσκουν τις ρουτίνες τους. Και μένει αυτός να παλέψει με τον φόβο του. Δηλαδή να τον παραδεχτεί και μετά να τον νικήσει. Το ύφος είναι πολύ πετυχημένο, το διαβάζεις μονορούφι. Και κερδίζει μικρούς και μεγάλους.

Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 7+, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες μέχρι 2.500 λέξεις που τροφοδοτούν τη φαντασία του παιδιού και καλλιεργούν τη γλωσσική ικανότητά του.

Λάμπρος Κατσαντώνης

Λάμπρος Κατσαντώνης (Εικονογράφος)

Ο Λάμπρος Κατσαντώνης γεννήθηκε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφιστικής της ΑΚΤΟ. Από το 1998 ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και τη δημιουργία έργων ζωγραφικής.


Γιολίνα Αποστολάκη

Γιολίνα Αποστολάκη (Συγγραφέας)

Η Γιολίνα Αποστολάκη γεννήθηκε στο Βόλο το 1981. Σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ΤΜΧΠΠΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος το Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου από το 2007. Ζει στο Βόλο με τον άντρα της και τους δύο γιους της.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
72
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.121 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση