Νοικοκυρές σε δράση...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Νοικοκυρές σε δράση...

Πρακτικές και οικολογικές λύσεις για... το σπίτι, τον κήπο, τους λεκέδες, τη μαγειρική, την ομορφιά

Συλλογικό έργο

Δήμητρα Μπότση

Όλγα Παπακώστα

20.19€ -10% 18.17€

Το σπίτι στην εντέλεια:
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο, να συντηρείτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, να τακτοποιείτε τα ρούχα σας και να επιδιορθώνετε τις μικρές καθημερινές ζημιές.

Η "πράσινη νοικοκυρά":
95 συμβουλές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να αλλάξετε τον τρόπο της καθημερινής σας ζωής, προσφέροντας μεγάλη οικονομία στο σπιτικό σας και ελπίδα στον πλανήτη μας που κινδυνεύει.

Περί κήπου:
Πολύτιμες υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν να μυηθείτε στην τέχνη της κηπουρικής, για να δημιουργήσετε το δικό σας κήπο, να καλλιεργήσετε οι ίδιοι τα μυρωδικά σας και να συντηρήσετε τα φυτά εσωτερικού χώρου.

Το αλφαβητάρι της μαγειρικής:
Από το Α έως το Ω, όλα τα μυστικά που κρύβονται στα κιτρινισμένα τετράδια των γιαγιάδων μας, τα οποία και θα σας λύσουν τα συχνά δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην κουζίνα.

Φυσικά Καθαριστικά και Αρωματικά:
Τα φυσικά προϊόντα που αποδεικνύονται "θαυματουργά" στην καθημερινή λάτρα του σπιτιού, αντικαθιστώντας τα βλαβερά για την υγεία και το περιβάλλον χημικά απορρυπαντικά, καθώς και οι
ποικίλοι τρόποι χρήσης τους.

Λεκέδες:
Γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για τα πολλά μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν οι ενοχλητικοί λεκέδες στα ρούχα, τα αντικείμενα, το σώμα.

Φυσική ομορφιά:
Ένας περιεκτικός πρακτικός οδηγός για την ομορφιά, τη διατροφή, τη σωματική άσκηση, τα καλλυντικά, καθώς και συνταγές παρασκευής φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών, των χεριών και των ποδιών και τον αρωματισμό του σώματος.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δήμητρα Μπότση (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Όλγα Παπακώστα (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Χατζηδάκη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Χατζηδάκη (Επιμέλεια)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
25x17
Βάρος:
0.729 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση