Νέο υπερλεξικό της νεοελληνικής γλώσσας Σετ 6 Τόμων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Νέο υπερλεξικό της νεοελληνικής γλώσσας Σετ 6 Τόμων

6 τόμοι

200.00€ -10% 180.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789607208507

  • Εκδότης

    Παγουλάτοι Αφοί

Τo εξάτομο Νέο Υπερλεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας είναι μια ανανεωμένη έκδοση του ήδη γνωστού Υπερλεξικού, επαυξημένη με καινούριους όρους της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας, δόκιμες λέξεις και φράσεις του προφορικού μας λόγου, παραθέματα γνωστών λογοτεχνών και νέες έννοιες και χρήσεις στα ήδη υπάρχοντα λήμματα.

Είναι ορθογραφικό, ερμηνευτικό, εννοιολογικό, ετυμολογικό, γραμματικών παρατηρήσεων, παραγώγων, συνωνύμων, αντιθέτων, κύριων ονομάτων, επιστημονικών και τεχνολογικών όρων, γλωσσικών τύπων, αρκτικόλεξων κ.ά. Πρόκειται για ένα πραγματικό επίτευγμα της σύγχρονης λεξικογραφίας, διότι περιέχει την ύλη πολλών λεξικών σ' ένα και μόνο έργο, καθώς και τα πιο σύγχρονα λεκτικά στοιχεία. Έτσι ο αναγνώστης έχει ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε λέξη, χωρίς να είναι αναγκασμένος να ανατρέχει σε διαφορετικές πηγές.

Επίσης το Νέο Υπερλεξικό, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζεται και σε μορφή CD-ROM για επεξεργασία του λεκτικού υλικού στον προσωπικό σας υπολογιστή.

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση