Νέα παγκόσμια τάξη
zoom in
19.16€ -22% 14.94€

Ποιες είναι οι βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν στην επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Ποια κέντρα εξουσίας κρύβονται πίσω από τις επίσημες κυβερνήσεις που την προωθούν; Ποιες αθέατες για τον απλό πολίτη, όψεις ελλοχεύουν στις διακηρύξεις περί κατάργησης των εθνικών συνόρων και στην επιχειρούμενη συγχώνευση ιδεολογιών, πολιτισμών και θρησκειών; Ποια είναι τα αληθινά αίτια της τρομοκρατίας και των τοπικών πολέμων τους οποίους προωθούν οι ιθύνοντες της ΝΤΠ; Ποια είναι τα κραταιά συμφέροντα που εξυπηρετεί η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στα μυστικά εργαστήρια των ισχυρών του πλανήτη; Οι πιο έγκυροι Έλληνες ερευνητές απαντούν σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα, προσφέροντας στο «ανήσυχο» αναγνωστικό κοινό μια διεξοδική ανάλυση του φαινομένου της Παγκοσμιοποίησης και του τρόπου με τον οποίο επιδρά στην καθημερινή ζωή όλων μας, οδηγώντας μας μεθοδευμένα σε μια νέα εφιαλτική πραγματικότητα που απέχει κατά πολύ από το όραμα της Ιδανικής Κοινωνίας την οποία μας υπόσχονται τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κωνσταντίνος Γ. Κούρος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Κούρος είναι συγγραφέας και αρθρογράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως παραγωγός σε ραδιοφωνικές εκπομπές και συνεκδότης στο περιοδικό «Αέροπος». Αρθρογραφεί σε Ελληνικά Περιοδικά και εφημερίδες καθώς και σε Ελληνικές εφημερίδες της Αυστραλίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης (Συγγραφέας)

Ο Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης είναι συγγραφέας - δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά κατά τα παιδικά του χρόνια έζησε στο Ναύπλιο και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. Έκανε σπουδές στις Φυσικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες και πήρε Master στην Ιστορία των Επιστημών. Γεννημένος σε πολιτική οικογένεια αναμείχθηκε από νεαρή ηλικία ενεργά στην αντίσταση κατά της δικτατορίας. Συμμετείχε στις αντιχουντικές φοιτητικές εξεγέρσεις και στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης, μέσα από τις τάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν εκπρόσωπος της σχολής του (Φυσικό Αθήνας) ως πρωτοετής. ΄Εχει συμμετάσχει σε πολλές μη κυβερνητικές πρωτοβουλίες και κινήσεις για τα εθνικά θέματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. ΄Εχει ασχοληθεί επίσης με τη διαχείριση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια, μέσα από εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, ασχολείται με το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης και των οργουελλικών συνεπειών της. ΄Εχει εργασθεί επί πολλά χρόνια ως συντάκτης σε επιστημονικά περιοδικά και άλλα ειδικά περιοδικά και εφημερίδες όπως: "Περισκόπιο της Επιστήμης", "Millenium", "Win", "Pc Magazine", "Τότε", "Άρδην", "Καμπάνα", "Status" κ.ά. Την τελευταία πενταετία αρθρογραφεί τακτικά στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" γύρω από τις "κρύφιες" όψεις της πολιτικής πραγματικότητας. Από το 2004 έχει αναλάβει διευθυντικές αρμοδιότητες σιο περιοδικό "Hellenic Nexus". Παράλληλα διατηρεί σε εβδομαδιαία βάση τη στήλη "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στο δικτυακό τόπο www.innernet.gr, ένα από τα μεγαλύτερης επιστημονικότητας ελληνικά εναλλακτικά sites.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Κασταμονίτης (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία όπου σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. ΄Εχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Εργάζεται ως προγραμματιστής-αναλυτής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Αθήνα. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
364
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.777 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση