Μυθικοί ήρωες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μυθικοί ήρωες

«...Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να μελετούμε αυτές τις συναρπαστικές μυθικές διηγήσεις και να θαυμάζουμε τους γενναίους και εφευρετικούς ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας. Και ο λόγος
είναι η καταγωγή μας. Μόνο γνωρίζοντας καλά τη Μυθολογία μας θα μπορέσουμε να καταλάβουμε καλά και την Ιστορία μας και μόνο τότε θα νιώσουμε αληθινοί Έλληνες: περήφανοι για την καταγωγή μας και
υπεύθυνοι για το μέλλον της φυλής μας!..» (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η σειρά «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οργανισμό μας, αποτελείται από 5 αυτοτελή βιβλία, πλούσια εικονογραφημένα, με κείμενα απλά και κατανοητά. Έτσι, οι μικροί αναγνώστες μπορούν, χωρίς δυσκολία, να γνωρίσουν τις θαυμαστές ιστορίες και τα κατορθώματα των ηρώων της μοναδικής μυθολογίας μας.
Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως η σειρά αποτελεί ένα πρωτοποριακό έργο στο χώρο των εκδόσεων που απευθύνονται σε παιδιά της προσχολικής και της πρώτης σχολικής ηλικίας.
Στη σειρά περιλαμβάνονται οι τίτλοι:
- ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ
- ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
- Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
- Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
- ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ

Αριστείδης Κεσόπουλος (Διασκευαστής)


Φώτης Πεχλιβανίδης (Εικονογράφος)

Ο Φώτης Πεχλιβανίδης είναι γραφίστας και σχεδιαστής κόμικ. Κόμικς του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Βαβέλ, Πρόσωπα, Παρά Πέντε και στην Ελευθεροτυπία. Έχει εικονογραφήσει βιβλία και περιοδικά και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ένα, Τηλέραμα, Και, Έψιλον και 01. Επίσης έχει κάνει πολιτικές γελοιογραφίες, τηλεοπτικά σποτ και διαφημιστικά. Είναι art director των περιοδικών Κλικ και Men, θέση που είχε παλιότερα και στα περιοδικά M2 και Madame Figaro.

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
63
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.116 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση