Μπόρα Μπόρα - Σαρδηνία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μπόρα Μπόρα - Σαρδηνία

Εξωτικό ταξίδι. Νύχτες στη Σαρδηνία

Emma Darcy

Stephanie Howard

Ο γύρος του κόσμου, με διαβατήριο τον έρωτα!
Δύο υπέροχες ιστορίες αγάπης, δύο μαγευτικά ταξίδια


Εξωτικό ταξίδι
Ο Τζέισον Λόμπαρντ είχε μόνο έναν τρόπο να γλιτώσει από το κήρυγμα της μητέρας του: να προσλάβει αυτή την άγνωστη προστατευόμενή της, τη Σόφι Μέλβιλ. Σκόπευε να την κρατήσει κανένα μήνα και μετά να τη διώξει. Όταν όμως αντίκρισε τη φλογερή κοκκινομάλλα, άρχισε να το ξανασκέφτεται...

Η Σόφι πετούσε από τη χαρά της που είχε προσληφθεί ως γραμματέας ενός διάσημου -και τόσο γοητευτικού!- δικηγόρου του Σίδνεϊ. Αλλά με το που ανακάλυψε τις προθέσεις του, έγινε έξω φρενών. Κι όταν ο Τζέισον της ζήτησε να τον συνοδεύσει σ’ ένα ταξίδι στην εξωτική Μπόρα Μπόρα, βρήκε την ευκαιρία να του δώσει ένα καλό μάθημα...


Νύχτες στη Σαρδηνία
Ο Γκουίντο Φαλκόνε ήταν ο πιο συναρπαστικός άντρας που είχε δει ποτέ η Ρόνι, αλλά οι απαιτήσεις του ήταν πέρα ως πέρα παράλογες. Λες και, επειδή δε συμπαθούσε τον αδερφό της, είχε αποφασίσει να ταλαιπωρήσει εκείνη!

Η Ρόνι σκέφτηκε αρχικά να τα παρατήσει και να γυρίσει στην Αγγλία. Αλλά είχε απόλυτη ανάγκη τη δουλειά που της πρόσφερε. Θα έμενε λοιπόν και θα έδειχνε σ’ αυτό τον αυταρχικό Σαρδηνό ότι σ’ εκείνη δεν περνούσαν τα καπρίτσια του. Μόνο που, όσο κι αν την εξόργιζε ο Γκουίντο, αρκούσε ένα του βλέμμα, ένα του χαμόγελο για να του συγχωρήσει τα πάντα!

Βανέσσα Α. Λάππα (Μεταφραστής)


Δώρα Παπαγιαννάκη (Μεταφραστής)


Emma Darcy (Συγγραφέας)

Emma Darcy είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί το ζεύγος Wendy και Frank Brennan από την Αυστραλία. Έχει γράψει πάνω από 45 ρομαντικές ιστορίες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Stephanie Howard (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
317
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.184 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση