Μικροί Άγιοι
zoom in
9.00€ -11% 8.01€

Κάθε μέρα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων χαίρονται, λυπούνται, εργάζονται, κινούνται, μετακινούνται, διασκεδάζουν, υποφέρουν. Κάποιοι υποφέρουν περισσότερο... Κάποιοι σηκώνουν πιο δύσκολα το σταυρό του δικού τους μαρτυρίου. Τους τόχει τάξει η μοίρα τους ν` ανεβαίνουν καθημερινά το Γολγοθά της επιβίωσης.
Εμείς οι άλλοι τους παρακολουθούμε ανήμποροι να αντιδράσουμε. Θεατές του παράλογου.
Το βιβλιο αυτό αποτελείται από πέντε διηγήματα και αναφέρεται στους λαούς αυτούς που τάχθηκαν να έχουν τους αγίους τους δίπλα τους σε καθημερινή βάση. Να τους βλέπουν να παιδεύονται, ανήμποροι να τους βοηθήσουν. Να τους μετράνε καθημερινά για να μη λιγοστέψουν. Προσκυνώ αυτούς τους μεγαλομάρτυρες του ατέλειωτου καθημερινού βασανιστηρίου. Στέκομαι ευλαβικά και προσεύχομαι σ` αυτούς τους μικρούς, καθημερινούς Αγίους.

Δεσύλλας, Αντώνης

Δεσύλλας, Αντώνης (Συγγραφέας)

Ο Αντώνης Δεσύλλας γεννήθηκε στην Κέρκυρα όπου ζει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε πολιτικές και κοινωνικές Επιστήμες. Εργάζεται ως ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας και υπηρετεί στην Κέρκυρα. Έχει εξειδικευθεί στο Δημόσιο Μάνατζμεντ και στην Οργάνωση Συνεδρίων και διδάσκει ως εκπαιδευτής κατάρτισης ενηλίκων σε Κέντρα Επιμόρφωσης και σε ΙΕΚ, σε σχετικά αντικείμενα. Έχει επίσης εξειδικευτεί σε θέματα ευαίσθητων Ομάδων Πληθυσμού (τσιγγάνων κ.ά.). Ως συγγραφέας πρωτοεμφανίστηκε το 1997 με το αφήγημα "Βόλτα στη Σπιανάδα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2003
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
155
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.207 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση