Μικρά μυστικά στη μεγάλη πόλη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μικρά μυστικά στη μεγάλη πόλη

Η βασίλισσα της σαπουνόφουσκας στη Νέα Υόρκη

Meg Cabot

Ισιδώρα Γενούζου

Η Λίζι Νίκολς επιστρέφει (στους δρόμους της Νέας Υόρκης αυτή τη φορά) ψάχνοντας για δουλειά, ένα σπίτι για να μείνει και τη θέση που της αναλογεί στον κόσμο.

Όταν ο Λουκ τής προτείνει να συμβιώσουν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα που διατηρεί η μητέρα του στην Πέμπτη Λεωφόρο, η Λίζι δε δυσκολεύεται ιδιαίτερα να εγκαταλείψει την προοπτική τού να συγκατοικήσει με τη Σάρι σε μια ανήλιαγη γκαρσονιέρα. Όμως δε στέκεται το ίδιο τυχερή και με την αναζήτηση εργασίας. Ενώ η Σάρι βρίσκει την τέλεια δουλειά, η Λίζι δεινοπαθεί περνώντας από τη μία εξευτελιστική συνέντευξη στην άλλη. Τελικά, την κατάσταση σώζει ο Τσαζ, ο οποίος της προτείνει μια θέση στην υποδοχή της παντοδύναμης δικηγορικής εταιρείας του πατέρα του. Ταυτόχρονα, η Λίζι θα καταφέρει να βρει μια επιπλέον (άλλα άμισθη) εργασία σε ένα κατάστημα νυφικών.

Όμως η διαβόητη φλυαρία της τη βάζει σε μπελάδες στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι, σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Έτσι, βρίσκεται για άλλη μια φορά άνεργη και άστεγη. Θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό της και να βρει επιτέλους επαγγελματική σταθερότητα (για να μη μιλήσουμε για μια ικανοποιητική σχέση με σοβαρή προοπτική);

Meg Cabot

Meg Cabot (Συγγραφέας)

Η Μεγκ Κάμποτ έχει ζήσει στην Ιντιάνα, στην Καλιφόρνια και στη Γαλλία. Έχει εργαστεί ως υποδιευθύντρια της φοιτητικής λέσχης ενός πανεπιστημίου κι έχει γράψει ιστορικά ρομαντικά μυθιστορήματα (με διαφορετικό όνομα). Ακόμη περιμένει τους πραγματικούς της γονείς, το βασιλιά και τη βασίλισσα, να έρθουν και να την επαναφέρουν στο θρόνο που της ανήκει δικαιωματικά. Για την ώρα ζει στη Νέα Υόρκη με τον άντρα της και τη μονόφθαλμη γάτα της την Ενριέττα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ισιδώρα Γενούζου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
397
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.626 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση