Μια βόλτα στο Πεκίνο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια βόλτα στο Πεκίνο

Ολυμπιακοί αγώνες 2008

Φυλλιώ Νικολούδη

Νίκη Κάντζου

12.72€ -11% 11.32€

(. . .) Το βιβλίο `Μια βόλτα στο Πεκίνο`, συνδυάζοντας στοιχεία ψυχαγωγίας, μάθησης και πληροφόρησης, αποτελεί έναν οδηγό για την πόλη του Πεκίνου και τον κινέζικο πολιτισμό, αλλά και ένα χρήσιμο διδακτικό εργαλείο. (. . .) Το βιβλίο `Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Νηπιαγωγείο` αποτελεί μια πρόταση για την ευαισθητοποίηση των παιδιών της προσχολικής ηλικίας σε θέματα Ολυμπισμού και ένα καλωσόρισμα για την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην κοιτίδα τους, την Ελλάδα. (. . .) Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα παιδιά, ώστε να συμμετάσχουν μαζί με ολόκληρη την ανθρωπότητα στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φυλλιώ Νικολούδη

Φυλλιώ Νικολούδη (Συγγραφέας)

H Φυλλιώ Νικολούδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι νηπιαγωγός και δασκάλα δράματος στην εκπαίδευση. Έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πιλοτικά προγράμματα εφαρμογής της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια, σε συνέδρια και σε σεμινάρια επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, με θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, θεατρικής παιδείας και ανάπτυξης υλοποίησης σχεδίων εργασίας. Αρθρογραφεί και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας στο παιδαγωγικό περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκη Κάντζου (Συγγραφέας)

Η Νίκη Κάντζου είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος Master στη "Παιδαγωγική και Διδακτική Μεθοδολογία του Νηπιαγωγείου" από τη Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 1999 διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση. Έχει γράψει, σε συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς, τα βιβλία "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο νηπιαγωγείο" (εκδόσεις Δίπτυχο) και "Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004. Δραστηριότητες για την προσχολική ηλικία" (ΥΠΕΠΘ - Αθήνα 2004), "Πολυπολητισμικότητα και εκπαιδευτικός ρατσισμός. Σχέδια εργασίας για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο" (εκδόσεις Δίπτυχο). Επίσης έχει γράψει το τρίτομο έργο "Καθημερινές διαθεματικές δραστηριότητες για το Νηπιαγωγείο" (εκδόσεις Δίπτυχο). Έχει γράψει ακόμη πολλά άρθρα σε επιστημονικές επιθεωρήσεις και περιοδικά. Το 2004 ανέλαβε υπεύθυνη σύνταξης στο επιστημονικό περιοδικό προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φερένα Σκόρδη

Φερένα Σκόρδη (Εικονογράφος)

Η Φερένα Σκόρδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Design and graphics στην Αθήνα, στη σχολή Α.Κ.Τ.Ο. Αποφοίτησε με Bachelors of Arts στη γραφιστική από το Middlesex University. Ασχολήθηκε επίσης με την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ξεκίνησε να δουλεύει στη Βιέννη ως γραφίστρια σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Γυρνώντας στην Ελλάδα άρχισε η επαγγελματική της ενασχόληση με την εικονογράφηση. Εκτός από το να δημιουργεί εικόνες για παιδιά, της αρέσει να ταξιδεύει με σκοπό να γνωρίζει πολιτισμούς και ανθρώπους.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
38
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.248 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση