Μελέτη περιβάλλοντος Β΄ δημοτικού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μελέτη περιβάλλοντος Β΄ δημοτικού

Τετράδιο εργασιών

Συλλογικό έργο

Μαρία Δημοπούλου

Αναστάσιος Ζόμπολας

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Δημοπούλου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αναστάσιος Ζόμπολας (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντιόπη Φραντζή

Αντιόπη Φραντζή (Συγγραφέας)

Η Αντιόπη Φραντζή γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών και παιδαγωγικά στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιώς και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο University of Strathclyde σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού.
Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Επίσης, ασχολείται με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Τα ζωγραφιστά μυστικά, Τι κάνουν τα πρωτάκια, Ουφ, ξελευθερία! στη σειρά Μαθητικά κατορθώματα.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Μπαμπίλα (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνα Τσαμπούκου - Σκαναβή

Κωνσταντίνα Τσαμπούκου - Σκαναβή (Συγγραφέας)

Η Κωνσταντίνα Τσαμπούκου - Σκαναβή είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, διδακτική και επικοινωνία, στο τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι αρχικές σπουδές της επικεντρώθηκαν στη Μικροβιολογία (B.S. και M.S. στη Μικροβιολογία) και το διδακτορικό της στην Περιβαλλοντική Υγιεινή από το UCLA. Από την αποφοίτησή της ως την επιστροφή της στην Ελλάδα και την ένταξή της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δίδασκε στο California State University του Λος Αντζελες (1988-2000). Εκτός από τον βιβλίο "Περιβάλλον και επικοινωνία: Δικαίωμα στην επιλογή" έχει γράψει άλλο ένα βιβλίο στα ελληνικά με τίτλο "Περιβάλλον και Κοινωνία: Μια σχέση σε αδιάκοπη εξέλιξη". Έχοντας εκπαιδευτεί στο αυστηρά επιστημονικό πεδίο της περιβαλλοντικής μικροβιολογίας και εμπλακεί σε προγράμματα περιβαλλοντικής υγιεινής, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δυσκολία προώθησης της επιστημονικής πληροφορίας στον πολίτη. Έτσι, άρχισε να επενδύει στις δυνατότητες που προσέφερε η περιβαλλοντική επικοινωνία και διερμηνεία, επιμέρους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Το ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στην επιστημονικά δομημένη εκπαίδευση και κατάρτιση των "περιβαλλοντικών εκπαιδευτικών", τόσο στην τυπική και μη τυπική (μουσεία, πάρκα κτλ.) εκπαίδευση, όσο και στην άτυπη (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας). Άμεση προτεραιότητά της θεωρεί τα παιδιά, που είναι οι αυριανοί λήπτες αποφάσεων, καθώς και τις γυναίκες, οι οποίες, λόγω των πολλαπλών ρόλων τους, χρήζουν ιδιαίτερης υποστήριξης. Απώτερος σκοπός: να αποκτήσουμε όλοι τις αναγκαίες ικανότητες και δεξιότητες, ώστε να ασκούμε με επάρκεια το δικαίωμα επιλογής στα περιβαλλοντικά θέματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαριάννα Χατζημιχαήλ (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τίτη Τσανανά (Εικονογράφος)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.136 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση