Με τη δύναμη του υποσυνείδητου, νιώστε υγεία και ευεξία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Με τη δύναμη του υποσυνείδητου, νιώστε υγεία και ευεξία

Joseph Murphy

Το νέο βιβλίο του Dr Murphy έρχεται να μας θυμίσει σκέψεις και συναισθήματα που είχαμε σαν παιδιά:
"Η ζωή πρέπει να είναι μια ατελείωτη γιορτή. Η νεανικότητα και η χαρά είναι συνώνυμα. Αν δεν απολαμβάνουμε τη ζωή, αν δεν αισθανόμαστε ότι είναι απόλαυση να είμαστε ζωντανοί, αν δεν πιστεύουμε ότι είμαστε προνομιούχοι που βρισκόμαστε εδώ, θα γεράσουμε πρόωρα. Να έχετε πάντα θετική στάση. Αδράξτε τη ζωή!"

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Joseph Murphy (Συγγραφέας)

Ο δρ Joseph Murphy, Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο των Ινδιών, έχει γράψει πολλά βιβλία που έχουν γίνει best seller και είναι γνωστός για την ικανότητά του να δημιουργεί τεχνικές που είναι εύκολο να τις εφαρμόζει στην καθημερινή του ζωή ο μέσος άνθρωπος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
255
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.396 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση