Με τα βέλη του έρωτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Με τα βέλη του έρωτα

Stephanie Spinner

Μόλις έμαθε να περπατάει, της έδειξαν πώς να κρατάει τόξο. Την ημέρα που σημάδεψε εύστοχα για πρώτη φορά, της εξήγησαν πώς η θεά Άρτεμη ανέτρεψε τα σχέδια του πατέρα της, βασιλιά Ίασου, όταν εκείνος την εγκατέλειψε στο δάσος. Τώρα, στα δεκαέξι της χρόνια, η Αταλάντη, ξακουστή τοξοβόλος και ταχύτερη από όλους τους θνητούς, καλείται να διαλέξει ένα σύζυγο για να χαρίσει το διάδοχο στο βασίλειό της. «Αν υπάρχει θνητός που μπορεί να με νικήσει στο τρέξιμο, θα τον παντρευτώ», αυτό τον όρο θέτει η Αταλάντη και συμπληρώνει: «Ο ηττημένος θα χάσει τη ζωή του». Έτσι, ξεκινούν οι αγώνες ταχύτητας με τους επίδοξους μνηστήρες. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί, όμως, τι θα συμβεί όταν ο θεός Έρωτας τρυπήσει την καρδιά της Αταλάντης με το αόρατο βέλος του και η θεά Αφροδίτη χαρίσει τρία χρυσά μήλα στον τολμηρό αντίπαλό της, Ιππομένη. . . ούτε και οι ίδιοι οι θεοί του Ολύμπου!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Stephanie Spinner (Συγγραφέας)

Η Stephanie Spinner έχει εργαστεί παλαιότερα στο χώρο των εκδόσεων παιδικού βιβλίου. Τώρα ζει στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων εφηβικής λογοτεχνίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.244 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση