Μαθηματικά: Βασικές ασκήσεις 1
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθηματικά: Βασικές ασκήσεις 1

Κατανοώ τους αριθμούς

Φριντερίκε Μπάρνχουζεν

119.44€ -11% 106.30€

[κασετίνα 10 βιβλίων με κάρτες]

Οι βασικές ασκήσεις των μαθηματικών έχουν σχεδιαστεί για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν εξίσου στο νηπιαγωγείο, σε ενισχυτικές τάξεις και σε τάξεις διάγνωσης ικανοτήτων.
Το πρόγραμμα, ενταγμένο στη σειρά "Λογικό - Δημοτικό Σχολείο", αποτελείται από τέσσερις τόμους. Κάθε τόμος επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα, όμως ως προς το περιεχόμενο και το βαθμό δυσκολίας οι ασκήσεις είναι φτιαγμένες για να δίδονται διαδοχικά.
Οι ασκήσεις προχωρούν με μικρά βήματα και ενισχύουν τόσο τις βασικές ικανότητες, όπως τη συγκέντρωση και την αντίληψη, όσο και την κατανόηση βασικών μαθηματικών εννοιών μέσα από ασκήσεις και οπτικά ερεθίσματα.
Οι τόμοι του προγράμματος περιλαμβάνουν ασκήσεις για την οπτική αντίληψη, τη συγκέντρωση και τη δόμηση εννοιών, ασκήσεις για την αντίληψη και τη σύγκριση ποσοτήτων, για τη δόμηση της έννοιας του αριθμού, καθώς και εισαγωγή στην πρόσθεση και την αφαίρεση.
Η σαφής διάρθρωση του περιεχομένου των μαθημάτων δίνει στον διδάσκοντα τη δυνατότητα να επιλέξει τις κατάλληλες ασκήσεις για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων, πρέπει να προηγούνται πράξεις με συγκεκριμένο υλικό ή και να συμπεριλαμβάνονται στην ενασχόληση με τις κάρτες των ασκήσεων.
Οι τέσσερις τίτλοι του προγράμματος μαθηματικών:
-Μαθηματικά: Βασικές ασκήσεις 1/Κατανοώ τους αριθμούς
-Μαθηματικά: Βασικές ασκήσεις 3/ Λογαριάζω μέχρι το 6
-Μαθηματικά: Βασικές ασκήσεις 2/Αντίληψη ποσοτήτων
-Μαθηματικά: Λογαριάζω μέχρι το 10.

Χριστίνα Βρυζάκη (Μεταφραστής)


Manfred Krick (Επιμέλεια)


Φριντερίκε Μπάρνχουζεν (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
16
Διαστάσεις:
23x17
Βάρος:
0.213 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση