Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Δραστηριότητες, σταυρόλεξα, γρίφοι, ζωγραφική, επιτραπέζιο παιχνίδι...

Άννα Πολέντα - Αποστολάκη

4.88€

Το `μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα` είναι ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων και πάνω, που έχει σκοπό την ψυχαγωγία και την πληροφόρησή τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό πνεύμα. [. . .] Το βιβλίο συμβάλλει στην πρόοδο της Ολυμπιακής παιδείας, με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, αλλά και στην εξάπλωση του αληθινού και γνήσιου πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων, ενός πνεύματος που αποπνέει δυναμικότητα, ζωντάνια και ομορφιά!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Πέγκυ Φούρκα

Πέγκυ Φούρκα (Εικονογράφος)

Η Πέγκυ Φούρκα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση το 1994, ενώ παράλληλα σπούδασε σχέδιο, χρώμα και την τέχνη της αγιογραφίας. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο παιδικό βιβλίο. Από το 1996, λοιπόν, σε συνεργασία με αξιόλογους συγγραφείς, έδωσε ζωή και κίνηση σε πολλά βιβλία για παιδιά που κυκλοφορούν από πολλούς εκδοτικούς οίκους. Συνεργάζεται επίσης με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην εικονογράφηση εκπαιδευτικών βιβλίων για τις τάξεις του δημοτικού.


Άννα Πολέντα - Αποστολάκη

Άννα Πολέντα - Αποστολάκη (Συγγραφέας)

Η Άννα Πολέντα - Αποστολάκη ασχολείται με τη Συντήρηση Έργων Τέχνης από το 1981. Εργάστηκε στο εργαστήριο συντήρησης της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων από το 1983 μέχρι το 1986. Από το 1986 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη του Εργαστηρίου συντήρησης Κεραμικών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Παρακολούθησε Σεμινάρια για τη συντήρηση πέτρας στο Ε.Μ.Π., καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συντήρηση εικόνων, που οργάνωσε το ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων ICOM. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και πανελλαδικές συναντήσεις Συντηρητών Αρχαιοτήτων. Ασχολείται με τη συντήρηση του υλικού ανασκαφών, όπως του Νεκροταφείου και της πόλης της Αρχαίας Ελεύθερνας, του Ανακτορικού Κέντρου στο Μοναστηράκι Αμαρίου και του Ιερού Καρυφής στο Βρύσινα. Από το 1989 εκπαιδεύει σπουδαστές σχετικά με θέματα συντήρησης κεραμικής μέσω των προγραμμάτων του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Έχει διδάξει στο Ι.Ε.Κ. Ρεθύμνου το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "Γενικές αρχές συντήρησης κεραμικών". Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα των Σχολείων Προσχολικής και Δημοτικής εκπαίδευσης με θέμα "Αγγειοπλαστική - Συντήρηση".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
63
Διαστάσεις:
27x21
Βάρος:
0.304 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση