Μαστριγάργαρος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαστριγάργαρος

Οι γεύσεις δε θα ξεχαστούν ποτέ: Μια σύγχρονη περιπέτεια με θέμα τη διατροφή

Βάννα Κεκάτου

10.15€ -26% 7.51€

Μετά τη Διατροφική Επανάσταση τα πράγματα στη Χώρα του Παντού έχουν αλλάξει. Συνθετικό κρέας, γλυκά σε σκόνες, φρούτα σε χάπια (μπλιαχ!). . . Η Ιτ Σιτ, η πανίσχυρη βιομηχανία έτοιμου φαγητού, έχει κυριαρχήσει. Σχεδόν κανείς δε θυμάται πια τις γεύσεις των αληθινών φαγητών. Πού τα ψητά στο φούρνο (μιαμ!), πού οι κουραμπιέδες (σλουρπ!), πού τα φρέσκα φρούτα. . . Οι μόνοι που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι είναι οι γαστριμάγοι. (. . .) Θα τα καταφέρουν οι δύο γαστριμάγοι να πετύχουν στην αποστολή τους και να φέρουν κάποιες συνταγές μαγειρικής στους γονείς των παιδιών της Χώρας του Παντού; (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μάνος Σιφονιός

Μάνος Σιφονιός (Επιμέλεια)

Ο Μάνος Σιφονιός γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, εργάστηκε ως βιολόγος και στη συνέχεια σπούδασε ηλεκτρονική δημοσιογραφία και σκηνοθεσία. Συνεργάστηκε σε εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ως δημοσιογράφος ή διευθυντής παραγωγής, καθώς και με περιοδικές εκδόσεις. Συμμετείχε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των προγραμμάτων ενημέρωσης του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (Κ.Ε.Ε.Λ) από τη θέση του γραφείου τύπου και ως μέλος της Επιτροπής Ενημέρωσης Πληθυσμού. Εργάστηκε στο χώρο της επικοινωνίας σε θέσεις account manager και director, αλλά και ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Το 2000 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη το βιβλίο του "Τι σημαίνει ΜΜΕ; Μη μιλάς εσύ, μιλάω μόνο εγώ", μια οργανωμένη συλλογή με πάνω από 1000 αποφθέγματα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει δώσει ομιλίες για την πρόληψη του AIDS και τη επικοινωνία. Έχει οργανώσει και υλοποιήσει προγράμματα ολοκληρωμένης επικοινωνίας, media training και διαχείρισης κρίσεων. Σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος της Run Communications, μιας εξειδικευμένης εταιρίας δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα.

Βάννα Κεκάτου

Βάννα Κεκάτου (Συγγραφέας)

Η Βάννα Κεκάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας και Δημοσιογραφία στο Κολέγιο Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, κυρίως στην τηλεόραση (ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, κ.λπ.).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
275
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.426 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση