Μαμά, μαγειρεύουμε μαζί;
zoom in
17.42€ -11% 15.50€

Ένα βιβλίο μαγειρικής, φτιαγμένο από την καρδιά μας, με συνταγές, και όχι μόνο, για παιδιά. Συνταγές για να μαγειρέψουν οι μαμάδες, τα παιδιά αλλά και οι μπαμπάδες! Ένα βιβλίο γεμάτο νόστιμες, πρωτότυπες, εύκολες, υγιεινές, παιδικές συνταγές. Ένα βιβλίο με ιδέες για να μάθετε στα παιδιά σας να τρώνε σωστά, να τα βάλετε στην κουζίνα καινά μαγειρέψετε παρέα. Να μεταμφιέσετε το φαγητό τους καθώς και να πακετάρετε το φαγητό σας για ένα μοναδικό οικογενειακό πικνίκ. Λοιπόν, τι λέτε, μαγειρεύουμε μαζί;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Μπελτζινίτης (Φωτογράφος)


Αλέξανδρος Παπανδρέου

Αλέξανδρος Παπανδρέου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από την Ecole Ferandi-Paris απ΄ όπου πήρε δίπλωμα μάγειρα και διεύθυνσης ξενοδοχείου και εστιατορίου. Συνέχισε τις σπουδές για άλλα δύο χρόνια στο Ecole de la Chambre de Commerce et d΄ Industrie de Paris, αποκτώντας το δίπλωμα της Ecole Superierue de Cuisine Francaise. Η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε στο Johnson & Wales University στις ΗΠΑ ως καθηγητή γαλλικής κουζίνας τα πρωινά και ως μαθητή για food styling τα απογεύματα. Έχει δουλέψει σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το "The connaught" Hotel Carlos Place Mayfair London και το "Plaza Athenee" Hotel 25 Avenue Montaigne 75008 Paris. Η επιστροφή του στην Ελλάδα σήμαινε σκληρή δουλειά σε εστιατόρια ως υπεύθυνος chef, στην τηλεόραση και τα έντυπα, αλλά και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Από το 2004 έχει ιδρύσει την εταιρεία Sidayes by Alexandros Papandreou και το 2007 ξεκίνησε το Studio Sidayes όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής . Έχει γράψει 14 βιβλία και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Διονυσιάδου (Συγγραφέας)

Η Άννα Διονυσιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο κολλέγιο της Ελλάδας από όπου αποφοίτησε το 2000. Στη συνέχεια θέλοντας να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΑLΒΑ με αντικείμενο τη Στρατηγική Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων. Μετά το τέλος των σπουδών της αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά της, όπου και εργάστηκε για την επόμενη 3ετία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στην εύρεση- πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού στον κλάδο της εστίασης. Στις αρχές του 2004 επέστρεψε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου δημιουργώντας από κοινού την εταιρεία Sidayes by Alexandros Papandreou. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει στη δημιουργική ομάδα της εταιρείας με κύριες δραστηριότητες τις εκδόσεις Βιβλίων μαγειρικής, τη συγγραφή μαγειρικής στήλης με θέμα το παιδί, σεμινάρια μαγειρικής, φωτογραφήσεις μαγειρικής κ.α. Η Άννα είναι μητέρα του Νικόλα και της Χρύσας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
98
Διαστάσεις:
29x23
Βάρος:
0.585 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση