Ξυπόλητοι χορεύουν πάνω στη φωτιά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ξυπόλητοι χορεύουν πάνω στη φωτιά

Αναστενάρια και Αναστενάρηδες

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

10.00€ -10% 9.00€

Είναι το δέκατο πέμπτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1980. Μέσα στις γραμμές του, ο αναγνώστης μπορεί να βρει την εσωτερική αξία και την ουσία του έργου αυτού. Οι Έλληνες Αναστενάρηδες, μοναδικοί σ’ όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν τη μυστικιστική ψυχοσύνθεσή τους και με την πυροβασία τους μας παρουσιάζουν ένα από τα ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου, την
α κ α ΐ α.
Μια δύναμη αόρατη και άγνωστη ακόμα στην εξωτερική επιστήμη, κινεί μηχανισμούς ανώτερους απ’ αυτούς της φύσης, που κάνουν τον αδύναμο άνθρωπο κυρίαρχο και νικητή των φυσικών στοιχείων. Με όπλο του το απόλυτο πιστεύω, εκχύνει από τα βάθη της ψυχής του μια υπερδυναμική αιθερικής φύσης ουσία, την εντελέχεια του Αριστοτέλη ή το εκτόπλασμα των σημερινών επιστημόνων, που διασκορπίζεται στο σώμα και το περιλούζει όλο. Σαν μια δροσιά που χύνεται από μέσα, περνά από τους πόρους της επιδερμίδας και μόλις έλθει σε επαφή με τη φωτιά αποκρυσταλλώνεται και... σαν ατσάλι υπερφυσικό γίνεται αδιαπέραστο, ενώ αφαιρεί την άδεια από το οξυγόνο να ενωθεί με τη φωτιά, οπότε σβήνει... Να η ψυχή κυρίαρχη της ύλης... Όλες τις συνταρακτικές και απίστευτες αλήθειες πάνω στα Αναστενάρια θα τις διαβάσετε μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
95
Διαστάσεις:
24χ16
Βάρος:
0.202 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση