Κοινωνική Ψυχολογία
zoom in
47.70€ -26% 35.30€
 • Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789605080631

 • Έτος κυκλοφορίας

  2012

 • Εκδότης

  Ίων

Όταν πήρα για πρώτη φορά στα χέρια μου την πρωτότυπη έκδοση αυτού του βιβλίου, με εντυπωσίασε ο τρόπος που προσέγγιζε στην εισαγωγή τα βασικά θέματα της κοινωνικής ψυχολογίας μέσα από μία γνωστή κινηματογραφική ταινία με μεγάλη απήχηση, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό. Αμέσως, σκέφτηκα ότι αυτός είναι ένας πολύ ελκυστικός τρόπος για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φοιτητών για έννοιες και φαινόμενα που μελετάει η κοινωνική ψυχολογία.
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει με άμεσο και κατανοητό τρόπο όλα τα βασικά θέματα της κοινωνικής ψυχολογίας σε διαφορετικούς τομείς της κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αυτό που κάνει το βιβλίο αυτό ξεχωριστό και του προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη, είναι η αμεσότητα με την οποία διαπραγματεύεται τα διάφορα ζητήματα της κοινωνικής ψυχολογίας και η άντληση των παραδειγμάτων για κάθε περίπτωση από την τρέχουσα κοινωνική πραγματικότητα σε διαφορετικά πολιτισμικά πλαίσια.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους που ο κάθε αναγνώστης θα ανακαλύψει διαβάζοντάς το, το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη διδασκαλία του μαθήματος της κοινωνικής ψυχολογίας ένα ευχάριστο και ευανάγνωστο σύγγραμμα για τους φοιτητές και ταυτόχρονα ένα σημαντικό βιβλίο αναφοράς για κάθε αναγνώστη, που σε κάθε σελίδα του βιβλίου θα ανακαλύπτει πτυχές της δικής του κοινωνικής πραγματικότητας και θα βρίσκει απαντήσεις σε δικές του αναζητήσεις και ερωτήματα.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Σελίδες:
608
Διαστάσεις:
29Χ21
Βάρος:
0.6 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση