Κινησιολογία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κινησιολογία

Εισαγωγή, άνω άκρο: Ένα εγχειρίδιο για την κινητική συμπεριφορά των αρθρώσεων

Δημήτρης Κ. Σφετσιώρης

Ένα εγχειρίδιο αναφοράς σε όλους όσους ασχολούνται με την κίνηση, σε όλους εκείνους που η κίνηση αποτελεί το αντικείμενο της ζωής τους, σε όλους όσους γνωρίζουν ότι χωρίς κίνηση δεν υπάρχει έκφραση, περιορίζεται η επικοινωνία.

Ένα εργαλείο για όλους εκείνους που ασχολούνται με την υγεία, με την πρόληψη της βλάβης, την αποκατάσταση της βλάβης αλλά και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.Σπουδή στην κίνηση του ανθρώπου.

Εισαγωγή στην Κινησιολογία.

Αναλυτική παρουσίαση της κινητικής συμπεριφοράς του άνω άκρου.

270 σχήματα άριστης ποιότητας που απεικονίζουν με σαφήνεια τα οστά, τους μυς και τις κινήσεις τους.

170 φωτογραφίες για την αναπαράσταση, για την πραγματική απόδοση της αλήθειας του λόγου.

Ένα εγχειρίδιο αναφοράς σε όλους όσοι ασχολούνται με την κίνηση, σε εκείνους που η κίνηση αποτελεί το αντικείμενο της ζωής τους, σε όσους γνωρίζουν ότι χωρίς κίνηση δεν υπάρχει έκφραση, περιορίζεται η επικοινωνία. Ένα εργαλείο για εκείνους που ασχολούνται με την υγεία, με την πρόληψη και την αποκατάσταση της βλάβης αλλά και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Δημήτρης Κ. Σφετσιώρης (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Σφετσιώρης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου D.E.A. του Πανεπιστημίου Παρισίων, στην Επιστήμη της Εμβιομηχανικής και Φυσιολογίας της Κίνησης. Είναι επίσης φυσικοθεραπευτής (πτυχιούχος της Σχολής Αθηνών), με εξειδικεύσεις στην Χαλάρωση (Clinique Heuyer, Paris), στην Φυσιολογία της Μυϊκής και Ψυχοαισθητηριακής Εργασίας (Πανεπιστήμιο Paris VI), στην Εργονομία-Εργοφυσιολογία (Πανεπιστήμιο Paris-XI), στην Έρευνα Κεντρικής και Περιφερικής Αγωγής (Inserm-Paris). Συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών και έχει γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα και ενότητες βιβλίων. Δίδαξε για πολλά χρόνια στις σχολές Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας Τ.Ε.Ι. Αθήνας αλλά και σε επαγγελματικά σεμινάρια. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας, μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων και Επιστημονικών Εταιρειών και πολλών επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
432
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.817 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση