Καταγραφή στάθμης πετρελαίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καταγραφή στάθμης πετρελαίου

Πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση

Τερίνα Τσουρού

8.00€ -10% 7.20€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9786188452381

 • Κατηγορίες:

  Οικονομικά

 • Έτος κυκλοφορίας

  2020

 • Εκδότης

  Τσούρου Κατερίνα

Στο βιβλιοτετράδιο αυτό καταγράφονται σε κατάλληλους πίνακες όλες οι μετρήσεις της στάθμης στη δεξαμενή πετρελαίου,  στις πολυκατοικίες που χρησιμοποιούν ως καύσιμο θέρμανσης το πετρέλαιο. Περιέχει οδηγίες για τη συμπλήρωση των πινάκων και για τη σωστή διαδικασία μέτρησης και ελέγχου κατά την παραλαβή πετρελαίου, ώστε να αποφεύγεται το ενδεχόμενο κλοπής ή νοθείας.

Η μέτρηση και η καταγραφή της στάθμης πρέπει να γίνονται από το διαχειριστή, οπωσδήποτε κάθε φορά που παραλαμβάνει πετρέλαιο και συνιστώνται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, καθόλη τη διάρκεια της θέρμανσης.

Σε συνδυασμό με τα στοιχεία του βιβλιοτετραδίου 2 (Ωράριο λειτουργίας της θέρμανσης), οι καταγραφές του βιβλιοτετραδίου αυτού, αποτελούν απαραίτητη και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τις εξής ενέργειες:

α) Υπολογισμό κατανάλωσης πετρελαίου και εκτίμηση προθεσμίας για έγκαιρο ανεφοδιασμό.

β) Προϋπολογισμό δαπάνης πετρελαίου ή φυσικού αερίου για την επόμενη χειμερινή περίοδο. 

 

Καλύπτει 4 διαδοχικές χειμερινές περιόδους.

Τερίνα Τσουρού

Τερίνα Τσουρού (Συγγραφέας)

Η Τερίνα Τσουρού σπούδασε Αρχιτεκτονική με ειδικότητα στην Πολεοδομία και τις Περιβαλλοντικές

 μελέτες.

 

Εργάστηκε 35 χρόνια στην Ιταλία, με κύρια δραστηριότητα στο σχεδιασμό-οργάνωση-διαχείριση ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών και περιβαλλοντικών

 έργων.

 

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή 3 ξενόγλωσσων  βιβλίων Πολεοδομίας και έχει συγγράψει 12 εξειδικευμένα λεξικά.

  Το Δεκέμβριο του 2012 ανέλαβε τη διαχείριση της πολυκατοικίας στην οποία είναι συνιδιοκτήτρια στο κέντρο της Αθήνας.

 

  Ήδη από τους πρώτους μήνες της θητείας της ως διαχειρίστρια, διαπίστωσε την πληθώρα των λανθασμένων νομικών, οικονομικών και τεχνικών απόψεων που επικρατούν σχεδόν για όλα τα θέματα διαχείρισης και συντήρησης των πολυκατοικιών.

 

  Αυτές οι λανθασμένες απόψεις αποτυπώνονται ξεκάθαρα στην υποβάθμιση των περισσοτέρων πολυκατοικιών στην Ελλάδα και στις παράτυπες/αυθαίρετες συμπεριφορές συνιδιοκτητών και διαχειριστών.

 

  Με πρώτιστο σκοπό να συνεισφέρει στην ανατροπή αυτής της καταστροφικής συγκυρίας, αφιέρωσε περισσότερες από 2.000 ώρες  για να συλλέξει, να μελετήσει και να διατυπώσει σε απλή γλώσσα,  τις στοιχειώδεις νομικές και τεχνικές γνώσεις  που πρέπει να διαθέτουν όλοι όσοι συμμετέχουν στη διοίκηση και διαχείριση πολυκατοικιών: διαχειριστές και συνιδιοκτήτες.

 

  Ταυτόχρονα, σχεδίασε και δοκίμασε στην πράξη για 7 διαδοχικά χρόνια, τις καινοτόμες διαδικασίες αποτελεσματικής διαχείρισης, που αναφέρονται συνοπτικά στους τόμους 1, 5, 6, 7 και 9 και αναλύονται λεπτομερώς σε άλλους τόμους της εκδοτικής σειράς  

 

«ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ».


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
14,5x20,5
Βάρος:
0.081 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση