Judge Dredd
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Judge Dredd

Οι ολοκληρωμένες υποθέσεις 01.2

Συλλογικό έργο

John Wagner

Pat Mills

9.85€ -11% 8.77€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789608455870

 • Κατηγορίες:

  Κόμιξ | Graphic Novels , Χόμπι

 • Έτος κυκλοφορίας

  2012

 • Εκδότης

  Σελήνη

Για σχεδόν τριάντα χρόνια, ένας άντρας κυριάρχησε στην βρετανική σκηνή των κόμικς. Δικαστής, ένορκος και εκτελεστής, είναι ο αμείλικτος εκπρόσωπος του νόμου που απονέμει δικαιοσύνη, με ατσάλινη πυγμή, στους κακόφημους δρόμους της Μεγάπολης Ένα. Είναι ο Δικαστής Ντρέντ! Τώρα μπορείτε ν` ανακαλύψετε ξανά τις ρίζες του θρυλικού ήρωα σ΄αυτήν την πολύτομη και συναρπαστική σειρά graphic novels, που συγκεντρώνει όλες τις περιπέτειες του Ντρέντ σε χρονολογική σειρά, πλήρεις και χωρίς περικοπές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Pat Mills

Pat Mills (Συγγραφέας)

O Pat Mills είναι ο δημιουργός και πρώτος επιμελητής του "2000 A.D.". Είναι ο συγγραφέας και συνδημιουργός των "ABC Warriors", "Flesh", "Nemesis the Warlock", "Slaine", "M.A.C.H. 1", "Savage", "Greysuit" και "Dafoe" για το 2000 Α.D. Galaxy΄s Greatest Comic. Επίσης ανέπτυξε τον "Judge Dredd" και έγραψε μια από τις πρώτες ιστορίες του Dredd σε συνέχειες, το "The Cursed Earth". Έγραψε το "Third World War" για το "Crisis!", ένα περιοδικό πολιτικής καταγγελίας από το "2000 A.D." και το "Black Siddha" για το περιοδικό "Judge Dredd". Εκτός από το "2000 A.D." είναι ο συγγραφέας και συν-δημιουργός της μακρόχρονης κλασικής αντιπολεμικής ιστορίας "Charley΄s War" καθώς επίσης και του "Marshal Law". Έχει επίσης γράψει ιστορίες για τα "Batman", "Star Wars" και "Zombie World" στην Αμερική. Αυτή την εποχή γράφει την επιτυχημένη σειρά "Requiem - Vampire Knight" για την γαλλική Editions Nickel μαζί με τον σχεδιαστή κόμικς Olivier Ledroit και μια υποσειρά, "Claudia - Vampire Knight", με τον σχεδιαστή Frank Tacito καθώς και το "Broz" με τον σχεδιαστή Adrian Smith για την Nickel.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Peter Harris (Συγγραφέας)

Ο Peter Harris έχει γράψει την πρώτη ιστορία του Dredd "Judge Whitey" καθώς και ιστορίες των "M.A.C.H. 1" και "Tharg΄s Future Shocks".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Kevin Gosnell (Συγγραφέας)

O Kevin Gosnell εργάστηκε στο "2000 A.D." ως δεύτερος επιμελητής, στα τεύχη 17 έως 85. Επίσης έχει γράψει ιστορίες των "Blackhawk", "Dan Dare", "A Joe Black Adventure", "Judge Dredd", "One-Offs", "Project Overkill", "Ro-Jaws΄ Robo Tales", "The Stainless Steel Rat" και "Tharg΄s Future Shocks" και είναι συν-συγγραφέας της πρώτης σειράς του "Flesh".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Malcolm Shaw (Συγγραφέας)

O Malcolm Shaw έγραψε διάφορες ιστορίες του "Judge Dredd", όπως επίσης και το επικό "Return to Armageddon".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Charles Herring (Συγγραφέας)

O Charles Herring έγραψε την ιστορία "Antique Car Heist" για το "Judge Dredd" καθώς και μια ιστορία για το "M.AC.H. 1".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gerry Finley - Day (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert Flynn (Συγγραφέας)

Το βιογραφικό του Robert Flynn περιλαμβάνει ιστορίες των "Judge Dredd", "Tharg΄s Future Shocks" και "Μ.Α.C.H. 1".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ian Gibson

Ian Gibson (Εικονογράφος)

Ο Ίαν Γκίμπσον γεννήθηκε στο Δουβλίνο το 1939 και φοίτησε στη σχολή Νιούτον του Γουότερφορντ που διευθύνετο από τους Κουακέρους. Σπούδασε ισπανικά και γαλλικά, στο Κολέγιο Τρίνιτι του Δουβλίνου, απ΄ όπου αποφοίτησε, μετά πολλών επαίνων, το 1961. Από το 1962 μέχρι το 1968 ήταν υφηγητής της ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Βασίλισσας, στο Μπέλφαστ και στη συνέχεια υφηγητής της Ισπανικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Παντρεμένος, με δύο παιδιά, έχει γράψει άρθρα σε πολλά μορφωτικά περιοδικά. "Η δολοφονία του Λόρκα" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Carlos Ezqerra (Εικονογράφος)

Ως δημιουργός του Judge Dredd, o Carlos Ezquerra σχεδίασε τις κλασικές αυθεντικές στολές και οπτικοποίησε τη "Μεγάπολη Ένα". Είναι επίσης συν-δημιουρνός του "Strontium Dog". Επίσης σχεδίασε τα "Α.B.C.", "Warriors", "Judge Anderson", "Tharg The Mighty", "Al΄s Baby", "Cursed Earth Koburn" κ.ά.. Εκτός του Galaxy΄s Greatest Comic o Ezquerra σχεδίασε το "Third World War" για το "Crisis" και από τότε έγινε τακτικός συνεργάτης με τον Garth Ennis δουλεύοντας τα "Adventures In The Rifle Brigade", "Bloody Mary", "Just A Pilgrim", "Condors And The Magnificent Kevin". Επίσης σχεδίασε δύο, εκτός σειράς, ιστορίες του "Preacher".

Mike McMahon (Εικονογράφος)

Παρότι ο Mike McMahon δεν έχει σχεδιάσει πολλές ιστορίες, όπως άλλοι δημιουργοί του "2000 Α.D.", η σημασία του για το κόμικς δεν είναι υποδεέστερη. Ήταν ο McMahon που συν-δημιούργησε τα μακρόβια κλασικά "A.B.C. Warriors" και "The V.C.΄s" και επίσης σχεδίασε την κλασική, καθοριστική εικόνα του Dredd με τις μεγάλες μπότες. Ο McMahon επίσης σχεδίασε τα "One-Offs" και δημιούργησε δύο κλασικές ιστορίες του "Slaine". Εκτός του "Galaxy΄s Greatest Comic έχει σχεδιάσει τα "Batman: Legends of the Dark Knight" και "The Last American" το οποίο συν-δημιούργησε με τον John Wagner.

Massimo Belardinelli (Εικονογράφος)

O Massimo Belardinelli είναι συν-δημιουργός του "Ace Trucking Co.", έχει σχεδιάσει πάρα πολλές ιστορίες για το "2000 A.D.", στις οποίες περιλαμβάνονται τα " Blackhawk", "Dan Dare", "Judge Dredd", "Flesh", "Future Shock", "Harlem Heroes", "M.A.C.H. 1", "Mean Team", "Meltdown Man", "Moon Runners", "One-Offs", "Slaine", "Tharg The Mighty", "The Dead & Time Twister".

Ron Turner (Εικονογράφος)

O Ron Turner σχεδίασε διάφορες ιστορίες του "Judge Dredd", όπως επίσης και των "Tharg΄s Future Shock" και "Rick Random".

John Cooper (Εικονογράφος)

Ο σχεδιαστής του "Johnny Red", John Cooper, ήταν ήδη δημοφιλής στο Battle Comic πριν προσχωρήσει στο Starlord, όπου σχεδίασε το "Time Quake". Αργότερα (με την συγχώνευση του Starlord με το Galaxy΄s Greatest Comic πήγε στο 2000 Α.D., όπου σχεδίασε αρκετές ιστορίες του "Future Shock" όπως επίσης και των "Judge Dredd" και "Μ.Α.C.H. 1".

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
27x19
Βάρος:
0.584 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση