Ηλεκτρομηχανική των βιολογικών ρευστών
zoom in
14.34€ -10% 12.91€

Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης (Συγγραφέας)

Ο Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1995 είναι τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ και διευθυντής του εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 ερευνητικά άρθρα και πάνω από 150 ανακοινώσεις σε συνέδρια. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σταυρούλα Μπαρμπουνάκη (Συγγραφέας)

Η Σταυρούλα Μπαρμπουνάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ το 1992. Από το 1998 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογία του τμήματος Ηλ. Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών του ΕΜΠ. Έχει δημοσιεύσει 10 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Χαρίτου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Χαρίτου αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών το 1990. Τον Απρίλιο του 2002 κατέλαβε τη θέση της Ερευνήτριας Δ΄ στο Επιστημονικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ. Έχει δημοσιεύσει 10 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.604 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση