Ηλεκτρικά κυκλώματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ηλεκτρικά κυκλώματα

Τόμος ΑΒ

Νικόλαος Η. Παπαμάρκος

79.62€ -10% 71.66€

Το βιβλίο αυτό ασχολείται με την ανάλυση των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων. Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει όλη την αναγκαία ύλη για τη διδασκαλία των σχετικών μαθημάτων σε φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η ανάλυση των κυκλωμάτων ξεκινά από το πεδίο του χρόνου και στη συνέχεια επεκτείνεται στο πεδίο της συχνότητας. Το βιβλίο αυτό μαζί με τα δύο βιβλία των ασκήσεων του συγγραφέα (Ασκήσεις Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων - Τόμοι Α&Β) αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά διδακτικών βιβλίων που καλύπτει πλήρως το αντικείμενο της ανάλυσης των γραμμικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Παράλληλα, στην έκδοση αυτή έχει γίνει εμπλουτισμός της ύλης και του περιεχομένου. Είναι σημαντικό το ότι οι προηγούμενες εκδόσεις έτυχαν ευρείας αποδοχής όπως αυτό προκύπτει από την επιλογή τους σε πολλά Τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ο συγγραφέας του βιβλίου έχει διδάξει επί σειρά ετών τα σχετικά μαθήματα των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π. Θράκης. Η εμπειρία του αυτή αποτυπώνεται στην ιδιαίτερη προσπάθεια που έχει καταβληθεί στον τρόπο περιγραφής της θεωρίας. Έμφαση έχει δοθεί στην κατανόηση της ύλης με τη βοήθεια χαρακτηριστικών παραδειγμάτων.

Νικόλαος Η. Παπαμάρκος

Νικόλαος Η. Παπαμάρκος (Συγγραφέας)

Ο κ.Νικόλαος Παπαμάρκος είναι καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ. Π. Θράκης. Έλαβε το δίπλωμα του μηχανολόγου - ηλεκτρολόγου μηχανικού της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π. Θεσσαλόνικης το 1979 και το διδακτορικό δίπλωμα του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Δ.Π. Θράκης το 1986. Ασχολείται, για πάνω από δέκα χρόνια, με τη διδασκαλία του μαθήματος "Ψηφιακή επεξεργασία και ανάλυση εικόνας" σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα αναφέρονται στις περιοχές: ψηφιακή επεξεργασία σημάτων, ψηφιακή επεξεργασία και ανάλυση εικόνας, αναγνώριση προτύπων, νευρωνικά δίκτυα, ασαφής λογική και αλγόριθμοι βελτιστοποίησης. Στις περιοχές αυτές έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικές περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Είναι μέλος του ΤΕΕ και Senior Member της ΙΕΕΕ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Ξάνθη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
1055
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
2.2 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση