Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ιησού σ΄εσένα εμπιστεύομαι

9.95€ -10% 8.96€

“ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ  ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ” (ΙΗΣΟΥΣ) η πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα είναι η γιορτή της Ευσπλαχνίας!!! Η Ευσπλαχνία είναι η καλοσύνη του Θεού προς εμάς, κι εμείς πρέπει να έχουμε ευσπλαχνία στην καρδιά μας για να βοηθούμε τους άλλους, για να αντέχουμε αυτούς που μας ενοχλούν, για να έχουμε κατανόηση, για να παρηγορούμε αυτούς που υποφέρουν, γιατί ο Ιησούς είπε: «Όταν κάνεις κάτι καλό στους άλλους είναι σαν να το έχεις κάνει σ’ Εμένα. Έτσι, πρέπει να είμαστε καλοί ακόμα και με αυτούς που μας πληγώνουν! Η Ευσπλαχνία κατακτάται με την πίστη στον Θεό, με καλές πράξεις και με καλή καρδιά, με καλά και ειλικρινά λόγια και με προσευχές». Έτσι είπε ο Ιησούς, όταν εμφανίστηκε στην Αγία Φαυστίνα Κοβάλσκα Για ν’ ακούμε τη φωνή του Θεού, πρέπει να έχουμε γαλήνη στην ψυχή και να σωπαίνουμε.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας, είναι ένας τρόπος για να μας δείξει ο Θεός ότι η καρδιά Του είναι ανοιχτή για να μας βοηθήσει, είναι μια ασπίδα για να μας προστατεύει από το κακό, γιατί κάθε στιγμή μας έχει ένα νόημα και είναι πολύτιμη. Δεν πρέπει να σπαταλάμε το χρόνο μας σε εφήμερα πράγματα μα πρέπει να ζούμε τη ζωή μας σαν πρωταγωνιστές, γιατί ο Θεός μάς έκανε ελεύθερους. Έτσι πρέπει να διαλέξουμε σωστά, γιατί δεν είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα που έχουν αξία, μα η πραγματική αγάπη, που κερδίζεται με την ταπεινότητα και την απλότητα και τα ειλικρινή αισθήματα!

ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ». Δεν ζούμε τυχαία, μα κάθε στιγμή μας έχει νόημα! Ο καθένας από μας έχει μια αποστολή, ανάλογα με τις δεξιότητές μας, και με κάθε τρόπο πρέπει να συμμετέχουμε όλοι για να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο, γιατί καθένας από μας έχει ευθύνες και για τη σωτηρία των άλλων.

Μόνο η απόλυτη πίστη επιτρέπει στον Θεό να μας βοηθήσει! Αν λάβουμε τη Θεια Κοινωνία μετά την εξομολόγηση! Η δύναμη του Θεού θα μας βοηθήσει και θα μας προστατεύσει από κάθε κακό! Ο Θεός είναι αγάπη, και μόνο αν ταπεινά με πίστη, Του ζητάμε βοήθεια μέσω του μονάκριβου Υιού Του και της Παναγίας Παρθένας Μαρίας Μητέρας μας, θα λάβουμε απέραντες χάρες! Ειδικά αν λέμε κάθε μέρα το ροζάριο της Ευσπλαχνίας θα λάβουμε από το Άγιο Πνεύμα οι σωστές συμβουλές για ν’ αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα! Να ζητάμε βοήθεια στον Θεό με τις προσευχές και θα μας προστατεύει από κάθε κακό! Γιατί το πιο ισχυρό όπλο κατά του κακού είναι η προσευχή!!!

Περιέχει και ένα DVD με τις πιο δυνατές προσευχές για να ζητάμε προστασία στον Θεό! Το πιο ισχυρό όπλο κατά του κάκου είναι η προσευχή!

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε από τις Μοναχές της Παναγίας της Ευσπλαχνίας στην Κρακοβία της Πολωνίας σε μετάφραση της Νάντιας Μεταξά.

 

 [Απόσπασμα πο Δελτίο Τύπου εκδότη]

Νάντια Μεταξά

Νάντια Μεταξά (Μεταφραστής)

Νάντια Μεταξά ηθοποιός και δασκάλα. Δραματική Σχολή και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο "Άγια Καρδιά του Χριστού" στην Ιταλία. Σπούδασε υποκριτική με τον Γιώργο Κιμούλη και σκηνοθεσία με τον Ανατόλι Βασίλιεφ, τραγούδι με τον Σάκη Τσίλικη και υποκριτική για την κάμερα με τον Κ. Κιμουλη. Θέατρο: "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Α. Τοιριγκουλη. "Locus solus" του R. Russell, σε σκηνοθεσία Σ. Γκουντούνα, χορογραφία Χ. Παπαδόπουλος, Ε. Ράντου, Α. Waiertall. Έχετε τον θεό σας!" της Έφης Παπαθεοδώρου. Τηλεόραση: "Ζωή Ξανά", "Λατρεμένοι μου γείτονες", "Μα στιγμή 2 ζωές", Ή Πολυκατοικία".

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
206
Διαστάσεις:
16x16
Βάρος:
0.276 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ…

★ ★ ★ ★ ★

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΒΔ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ! Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΤΙΧΙΑ!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 14/03/2015)